Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Polizei-Videos aus der Silvesternacht zeigen das Chaos vor dem Kölner Hauptbahnhof



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. december 9. Nézettség: 320

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. december 9. 21:47
Ordítva tiltakozó nő, verekedés a tömegben, segítséget kérő, tehetetlen rendőrök – egyebek mellett ez hallható és látható azokon a felvételeken, amelyeket a járőrök egyenruháján lévő kamerák rögzítettek szilveszterkor Kölnben – írja a hvg.hu.
péntek, 2016. december 9. 21:47
Mint ismert: Kölnben és más német városokban tömegesen zaklattak illetve megloptak nőket tavaly szilveszterkor, az utcákon ünneplő tömegben, akkor több mint hatszáz nő tett feljelentést. Az elkövetők főleg észak-afrikai férfiak voltak, akik csoportosan körbevették áldozataikat. A tizenhat német tartomány közül tizenkettőben történtek ilyen bűncselekmények.
péntek, 2016. december 9. 21:47
Tizenegy hónap alatt két elkövetőt ítéltek el szexuális bűncselekmény miatt a kölni erőszak miatt – írta korábban a Der Tagesspiegel című német lap. Egy iraki férfit szexuális kényszerítés, algériai társát szexuális kényszerítés kísérlete miatt ítéltek el, egyaránt 12 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre. A két ítélet azt jelenti, hogy 11 hónap alatt a bejelentett esetek 0,3 százalékát sikerült az elkövető felelősségre vonásával lezárni.
péntek, 2016. december 9. 21:48
A vagyon elleni bűncselekményeket tekintve valamivel eredményesebb a hatóságok munkája – írja a hvg. A kölni ügyészség összesítése szerint 1310-en tettek feljelentést ilyen bűncselekmény miatt, többségüktől mobiltelefont vagy pénztárcát loptak, raboltak, és eddig 22 elkövetőt ítéltek el. Valamennyien férfiak, és csaknem valamennyien észak-afrikaiak, 10 marokkói és 9 algériai van közöttük, és csupán egy német.
péntek, 2016. december 9. 21:48
A Kölner Stadt-Anzeiger a héten nyilvánosságra hozott részleteket azokból a felvételekből, amelyeket a rendőrök egyenruhájára rögzített kamerák (body cam) vettek fel. Ezeken egyebek mellett egy nő hangja hallható, aki azt kiabálja valakinek, hogy ne érjen hozzá. Egy rendőr azt jelenti, valószínűleg rádión a kollégáinak, hogy teljesen egyedül van az egyik helyszínen, erősítésre lenne szükség. Egy másik arra panaszkodik, hogy túl nagy a tömeg, illetve rosszul szervezték meg a rendezvény biztosítását.
péntek, 2016. december 9. 21:48
Éljen a Globális demokrácia!!!!!!!!!!!
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal