Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

How It's Made - Hot Dogs



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. december 16. Nézettség: 264

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. december 16. 12:58
Nézd meg hogy készül a világ legegészségtelenebb étele. ELKÉPESZTŐ!
péntek, 2016. december 16. 12:58
Egy virsligyár működése különleges látvány, de, hogy mi kerül a műanyag burkolat alá, azt nem biztos, hogy szeretnénk tudni. Minden bizonnyal ezek a munkások, akik nap mint nap virslik ezreit állítják elő, egyáltalán nem sorolják kedvenc eledelük közé a mustárba mártogatható finomságot.
péntek, 2016. december 16. 12:58
Szilveszter nincs virsli nélkül, de sokszor reggelire vagy vacsorára is kiváló fogás lehet, hiszen pár perc alatt elkészül, ízletes és laktató. Azonban, ha közelebbről megismerkedünk a virslivel, és megtudjuk, hogy mit is tartalmaz valójában, egy életre elmegy tőle a kedvünk.
péntek, 2016. december 16. 12:58
A marha-, disznó-, vagy csirkehúson kívül a virsliben csontliszt, bőrke, porc, nyesedék, nátrium-glutamát, zsír, ízfokozó, kukorica, színezőanyag, műaroma, és jobb, ha nem is soroljuk tovább, hogy mi minden található még meg. Ha tehetjük, kerüljük a bolti virsliket, vásároljuk meg a legfontosabb alapanyagokat, és készítsük el otthon mi magunk, vagy keressünk helyi termelők által készített virsiket – intenek a szakemberek.
péntek, 2016. december 16. 12:59
Akárcsak a párizsiba, a virslibe is a húsipar hulladéka kerül, hihetetlen, mi szemetet beletuszkolnak, majd kerül bele még egy füstölt páclé-aroma , és máris mindenki le van nyűgözve. Megtalálható még benne az egyik legegészségtelenebb dolog, a kukoricaszirup, ezenkívül pedig szójafehérje, és vérplazma is felbukkan kedvenc eledelünkben.
péntek, 2016. december 16. 12:59
Fűszerezéshez fűszeraromát, a színezéshez pedig nitrites vért, vagy más mesterséges színezéket használnak. Na, kinek van még kedve a virslihez?
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal