Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Exploring Timelapse in Google Earth



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2021. április 18. Nézettség: 239

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2021. április 18. 21:45
Lenyűgöző videón a Föld elmúlt 37 éve
Lenyűgöző, háromdimenziós körutazásra hív a Google Earth. Az alkalmazás legújabb funkciója lehetővé teszi, hogy visszatekintsünk a múlt bármelyik napjára, egészen 1984-ig. Ez az első videó, ahol jól látszik az is, hogyan változtatta meg a klímaváltozás a Föld arcát az elmúlt 37 évben.
A Google maga is kiemelt néhány olyan területet, amelyeket érdemes megnézni: például az Alaszkában visszavonuló Columbia-gleccsert, vagy a folyamatosan változó tengerpartot a massachusettsi Chatham körül.LÁTHATJUK A VÁROSOK ÉPÜLÉSÉT, VALAMINT ÉS AZ ERDŐK ELTŰNÉSÉT EGY SZEMPILLANTÁS ALATT, EGYETLEN TIMELAPSE VIDEÓKÉNT.Az alkalmazásban kereshetünk egy adott helyet a Földön vagy böngészhetünk öt javasolt kategória közül: Erdők változása, Törékeny szépség, Energiaforrások, Melegedő bolygó és Városi terjeszkedés.
Több mint 800, úgynevezett „kiemelt csomaghoz" is hozzáférhetünk, amelyeket a Google állított össze: ilyen többek között a napfarmok terjeszkedése, a folyók folyásirányának változása, a tavak kiszáradása.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal