Strictly Come Dancing

9 videó
Strictly Come Dancing (informálisan ismert szigorúan) brit televíziós show, mely hírességek professzionális tánc partnerek versenyző a Standard és latin tánc versenyt. Minden pár szereznek a 10 (mind a négy bíró 40). A bírók: Craig Revel Horwood, Len Goodman, Arlene Phillips (sorozat 1-6), Alesha Dixon (sorozat 7-9), Darcey Bussell (sorozat 10 bemutatni) és Bruno Tonioli. A címe a show sugallja folytatása a hosszan futó sorozat Come Dancing, egy utalás a film táncok. A formátum kivitele több mint 40 más országban (lásd a Dancing with the Stars), és arra is késztette a modern tánc témájú spin-off Szigorúan Dance Fever. A műsor jelenleg előterjesztő Tess Daly és Claudia Winkleman.

A show futó BBC One 15-től 2004. május elsősorban szombat esténként egy következő vasárnap este eredmények azt mutatják (bizonyos kivételekkel). A tizenkettedik sorozat véget ért december 20-án 2014-ben és újabb tizenegy önálló karácsonyi akció is készült, az egymást követő évben a 2004-től 2014-Nine jótékonysági akció is készült 2008 óta Mivel a negyedik sorozatban, a show is volt sugárzott nagyfelbontású on BBC HD és a BBC One HD sorozatot 8.
Gyártó Richard Hopkins, aki elkészítette az első brit sorozat Big Brother, sikertelenül hangú az ötlet egy modern Come Dancing, hogy a BBC címén Pro-Celebrity Dancing 2003-ban [8] Később, szórakoztató vezetői Fenia Vardanis is javasolta újraindult Come Dancing, így Jane Lush, az akkori vezetője a BBC Entertainment, tedd Hopkins és Vardanis együttműködtek, hogy a show.

Hopkins akkori nevén Karen Smith, aki éppen előállított Comic Relief-e Fame Academy BBC One és a játékok a Channel 4, hogy segítsen vezetni a fejlődését a show, és indítsa el a sorozat. Smith volt a műsor fut ügyvezető producere az első három sorozatban, és a nővére azt mutatják It Takes Two. [9] Ezután átvette a szerepét kreatív igazgatója a BBC Entertainment, miközben továbbra is felügyeli sorozat 4. és 5.

Hopkins később vette a formátum Amerikába magát, amikor a BBC elutasította az ötletet, eladásuk külföldön, mert úgy érezte, hogy túl Brit.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Kellie Bright and Kevin American Smooth to 'Let's Face The Music and Dance' - Strictly: 2015



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Entertainment (Szórakoztató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2015. december 13. Nézettség: 303

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal