Fix és Foxi

27 videó
Fix und Foxi, által létrehozott képregény szerkesztője Rolf Kauka , a legsikeresebb és legismertebb német képregény -sorozat. A heti magazin, hogy nevét a két róka főszereplő, tette közzé a több mint 40 éve 1953 és 1994. Újra keresztelték Fix és Foxi, akkor indították újra, mint havi magazin 2000-ben, 2005 és 2010-ben volt. Mivel 2010 végén kiadvány ismét megszűnt.1947-ben, Rolf Kauka alapított Kauka Publishing. 1953 májusában az első képregény, Till Eulenspiegel, megjelent. A karakterek a képregény is lazán alapul német folklór . Eltekintve a legendás jokester , mint a főszereplő, hogy szerepelt adaptációja Münchhausen , valamint állati karaktereket, például Reineke Fuchs ( Reynard a Fox ) és az Isegrim Wolf ( Isengrin ). A kérdés, 6-os szám a róka karakter Fix és Foxi először egy rövid komikus történet. Ők hamarosan a kedvencek az olvasók és a kérdés a 29-a képregény volt új nevet kapott Fix und Foxi.

Kívül Németország , Kauka megtalálható tapasztalt illusztrátorok Jugoszláviában , Olaszországban és Spanyolországban . Az évek során hoztak létre több mint 80 különböző komikus karakter az ő felügyelete alatt (a legfontosabbakat lásd az alábbi listát). Kauka is megjelent számos más országokból, elsősorban Franciaország / Belgium , így számukra az első nagy áttörés a Németországban és népszerűsítésében őket. Fix und Foxi megjelent heti Németországban a forgalomban akár 400.000 heti magazin fénykorában. Állítólag, összesen több mint 750 millió képregény adtak el nemzetközi szinten. Kauka a rókák is megjelent magazin spin-off, pocket könyvek és albumok.
Bővebben: Wikipédia.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

(10) A házőrző - Fix és FoxiA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez dailymotion.com videó.
Segítség a dailymotion.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film & Animation (Animációk) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2014. augusztus 3. Nézettség: 346

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal