Ruben Brandt, a gyűjtő (2018)

1 videó - 2018
magyar thriller, 96 perc

A művészet olykor veszélyesebb, mint az élet, derül ki a Ruben Brandt, a gyűjtő című egészestés magyar animációs akció-thrillerből. Különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt (Kamarás Iván) és csapatát az újabb festmények ellopásában, a rendőrség pedig tehetetlen. Csupán Kowalski (Makranczi Zalán), a washingtoni magánnyomozó veszi észre, hogy mi a közös az ellopott műtárgyakban, de veszélybe kerül az élete, amikor beleszeret a rablóbanda femme fatale-jába, Mimibe (Hámori Gabriella). A pánikba esett biztosítótársaságok százmillió dollár jutalmat ajánlanak a nyomravezetőnek, ezt hallva pedig az alvilág is bekapcsolódik a macska-egér játékba, mindent elsöprő lavinát indítva el. Milorad Krstić egyedi látványvilágú akció-thrillerében az egész világot bejárjuk egy olyan utazás során, amely percenként okoz újabb és újabb meglepetéseket. A 4K-ban készült animációs alkotásban a köznapi és fantázia szülte formák keverednek, ahol mindvégig extravagáns alakok, futurisztikus és vintage elemekből épülő dizájn, autósüldözés, humor és mindig újra töltődő izgalom köti le a néző figyelmét.

Rendező:
Milorad Krstic
Írók:
Milorad Krstic
Szereplők:
Iván Kamarás (Ruben Brandt (voice)), Peter Linka (George (voice)), Gabriella Hámori (Mimi (voice)), Henry Grant (Membrano Bruno (voice)), Matt Devere (Bye-Bye Joe (voice)), Katalin Dombi (Marina (voice)), Gábor Nagypál (Bye-Bye Joe (voice)), Máté Mészáros (Membrano Bruno (voice)), Zalán Makranczi (Mike Kowalsky (voice)), Paul Bellantoni (John Cooper (voice)), Virginia Proud (Margaret (voice)), Csaba Márton (Mike Kowalski (voice))

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Ruben Brandt, a gyűjtő (2018)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film & Animation (Animációk) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2019. május 16. Nézettség: 65

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal