Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Fast & Furious 8 - Official Trailer 1 (Universal Pictures) HD



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film & Animation (Animációk) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2023. április 27. Nézettség: 172

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2023. április 27. 11:28
A Halálos iramban lánctalpasa elborult, mint maga a film
A Howe & Howe Ripsaw mozis ereklyeként és mindenen átgázoló szörnyetegként is felfogható, az árából egészen komoly Porschét is lehetne venni.
Alig pár hét múlva érkezik a magyar mozikba a Halálos iramban sorozat tizedik része, egyben a széria zárófejezete. Bár végül az utolsó epizód is kétfelvonásos lesz, így egy további film biztosan követi. Aki az elmúlt bő húsz évben eléggé el tudta magát szigetelni a külvilágtól ahhoz, hogy ne tudja, miről van szó: a Fast Saga az a filmsorozat, amelynek első, 2001-es darabjában még csak többé-kevésbé ártatlan illegális autóversenyzés és bandák közti öldöklő rivalizálás zajlott, mára viszont már simán kilövik az autókat a Napba, hogy aztán ott folytassák a bunyót vagy lövöldözést. Na jó, talán egy hangyányit túloztam, de tényleg egyre elrugaszkodottabbak a sztorik.
csütörtök, 2023. április 27. 11:29
(Vin Diesel) Dodge Chargere vagy Brian O'Conner (a néhai Paul Walker) Nissan Skyline GT-R-e. A Howe & Howe Ripsaw lánctalpas sokkal inkább Ehhez nyilván kellenek a durva gépek is, nem lehet beérni olyan autókkal, mint Dom Toretto megfelel a célnak: a Howe testvérek, Geoff és Michael az ezredforduló óta építenek hasonló monstrumokat, de jó eséllyel mind közül ez a leghíresebb. Ezt az ismertséget főként a Halálos iramban nyolcadik részének (The Fate of the Furious, 2017) köszönheti, noha később még GI Joe-filmekben is feltűnt.
Ehhez nyilván kellenek a durva gépek is, nem lehet beérni olyan autókkal, mint Dom Toretto (Vin Diesel) Dodge Chargere vagy Brian O'Conner (a néhai Paul Walker) Nissan Skyline GT-R-e. A Howe & Howe Ripsaw lánctalpas sokkal inkább megfelel a célnak: a Howe testvérek, Geoff és Michael az ezredforduló óta építenek hasonló monstrumokat, de jó eséllyel mind közül ez a leghíresebb. Ezt az ismertséget főként a Halálos iramban nyolcadik részének (The Fate of the Furious, 2017) köszönheti, noha később még GI Joe-filmekben is feltűnt.
A nyolcadik rész hivatalos előzetesében is feltűnik a Ripsaw, két perc körül:
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal