A Lovasíjász /Lovasíjász/

A Lovasíjász /Lovasíjász/

0 videó - 2016
Színes, magyar film, 115 perc

A film Kassai Lajos tevékenységével, az általa újrateremtett - csak az elődeinkre jellemző ősi harci képességgel - a lovasíjászattal, ennek szellemi hátterével, az abból létrejött, a világban futótűzként terjedő sporttal, Kassai Lajos kulturális életünkben betöltött szerepével foglakozik. Mindezekről számtalan anyag található az írott és elektronikus médiában. Hasonló témával foglakozó könyve már több kiadást megért, több nyelvre lefordították. Kínában sztárként ünneplik mind a bemutatókon, mind a televízióban. Ha Hollywood olyan szuper produkciót forgat, amiben lovasíjászok szerepelnek, akkor őt kérik fel szakértőnek és ő tanítja be a sztárokat, mint a legutóbb Kínában forgatott filmben, Matt Damon-nak.

Rendezte: Géza Kaszás, Dániel Tiszeker,
Szereplők:
Lajos Kassai
Dr. Obrusánszky Borbála


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2016. november 30. Nézettség: 610


Videó lista megjegyzések

Josef János
csütörtök, 2016. december 1. 11:54
igaz- öszinte fillm ,sokat tanultam belöle köszönöm a feltöltést.
Bathó Klára
szombat, 2016. december 3. 19:39
Már vártam a filmet, moziba nem jutottam el. De a reklám miatt más tárhelyen néztem meg. Másnak is jön a reklám, vagy csak nekem?
Ujváriné Judit
vasárnap, 2016. december 4. 09:48
Klára, mindenkinek jön a reklám, azt a tárhely teszi hozzá. Itt van most 2 vidto.me linken, ott kevesebb a reklám, de lassan elbúcsúzhatunk a vidto.me tárhelytől. Ki kell kísérletezni, hogy a reklámot hogyan lehet eltüntetni, mert el lehet. Az openload tárhely, most elég stabil. Több reklám van az igaz, de pl. a Firefoxnál a felső sorban látszik, hogy milyen ablakok vannak nyitva. Mikor elinditod a filmet, és bejön a reklám, meg kell nézni, nem-e egy új ablakot nyitott meg, mert akkor az egészet be kell csukni, visszamenni a magyarvagyok oldalra, és újból inditani. Elképzelhető, hogy ezt meg kell ismételni kétszer is. Most legolábbis így működik. A baj az, hogy mire az ember megszokja, másképp csinálják a reklámokat. Ez ellen nem lehet tenni, mint kitörölni a reklámot.
A vidto tárhely nagyon belehúzott megint a törlésekbe.
Gyakorlatilag az összes Disney, HBO, Marvel, DC, ABC és CW linkeket leszedik még idén. Ezt kaptuk karácsonyra.
Eddig is csinálta de már napi 100 filmet is törölnek a tárhelyekről, ami azért nem kevés. Felkerül 50 link lejön 100. Szerintem kezdjétek el megszokni a többi lejátszót mert lassan eljön az a pont amikor már nincs értelme rátölteni. Hiába ott a legkevesebb reklám ha a link mögött nincs semmi.
Burány Annamária
csütörtök, 2016. december 8. 11:33
Kovács Lóránt
kedd, 2017. március 14. 06:51
sajnos törölni kell..
szóltak, hogy nem maradhat itt :((
Kovács Lóránt
kedd, 2017. március 14. 06:51
Szívesen kitörlöm a linket.
Vigyázzanak arra, hogy ne tárolják a videót valahol a hálón.
Mi nem tárolunk, a magyarvagyok oldalon.
ha valaki (bármely tag a kétszázezer közül) megtalál egy videót valahol, pl youtube, akkor beteszi ide a linket. ennyi történik itt.
ezt

On Mar 13, 2017, at 5:56 AM, ProArt Szövetség a Szerzői Jogokért <info@proart.hu> wrote:

Budapest, 2017. március 13.

Tárgy: Értesítés jogsértő tevékenységről (HIVATKOZÁSI SZÁM: PRI12267)


Tisztelt Üzemeltető!

A Szövetség a Szerzői Jogokért (Proart) a szerzőket, előadóművészeket, hangfelvétel kiadókat, filmszerzőket képviselő közös jogkezelő illetve érdekképviseleti szervezetek által létrehozott szervezet. Alapítói: az Artisjus - Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület, az EJI - Előadóművészi Jogvédő Iroda, a FilmJus - Filmszerzők és Előállítók Szerzői Jogvédő Egyesülete, a Hungart - Vizuális Művészek Közös Jogkezelő Társasága Egyesület és a MAHASZ - Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége. A Szövetség célja többek között az érintett jogosultak művei, teljesítményei jogsértő felhasználása elleni fellépés, valamint e fellépések összehangolása.

A hatályos jogszabályok szerint a szerzői művek interneten történő hozzáférhetővé tételéhez a jogtulajdonosok engedélye szükséges. Ezen engedély nélkül a hozzáférhetővé tétel jogellenes magatartás, amely egyrészt a Szerzői jogi törvénybe, másrészt a Büntető Törvénykönyv 385/1 szakaszába ütközik.

1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról (Szjt.) az alábbiakat rögzíti:
26.§ (8) A szerzőnek az is kizárólagos joga, hogy művét - másként, mint sugárzással vagy a (7) bekezdésben szabályozott módon - a nyilvánossághoz közvetítse, és hogy erre másnak engedélyt adjon. E joga kiterjed különösen arra az esetre, amikor a művet vezeték útján vagy bármely más eszközzel vagy módon úgy teszik a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, hogy a nyilvánosság tagjai a hozzáférés helyét és idejét egyénileg választhatják meg.

73. § (1) Ha a törvény eltérően nem rendelkezik, az előadóművész hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy
e) rögzített előadását vezeték útján vagy bármely más eszközzel vagy módon úgy tegyék a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, hogy a nyilvánosság tagjai a hozzáférés helyét és idejét egyénileg választhassák meg.

76. § (1) Ha a törvény eltérően nem rendelkezik, a hangfelvétel előállítójának hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy a hangfelvételt
c) vezeték útján vagy bármely más eszközzel vagy módon úgy tegyék a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, hogy a nyilvánosság tagjai a hozzáférés helyét és idejét egyénileg választhassák meg.

Jelen levelünkkel az Önök által üzemeltetett és technikailag fenntartott www.magyarvagyok.hu/videok/listak/filmek/29547-A-Lovasijasz-Lovasijasz címen jogsértő módon hozzáférhetővé tett film tartalomról, (Cím: Lovasíjász, kiadó Lillród Film Kft) értesítjük Önöket az elektronikus kereskedelemről szóló, módosított 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elker tv.) 13.§-a alapján.

Az Artisjus, Filmjus és a film kiadója sem adott engedélyt Önöknek a nevezett film tartalom hozzáférhetővé tételéhez, így a felhasználás jogsértő, ezért ezúton szólítjuk fel Önöket, hogy levelünk kézhezvételét követően haladéktalanul szüntessék meg az engedély nélkül hozzáférhetővé tett film művek internetes szolgáltatását.

A sértettek képviseletét igazoló meghatalmazásainkat megtekintheti a www.proart.hu/meghatalmazasok címen.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy amennyiben a fentieknek a megadott határidőben nem tesz eleget, az Elker tv. 11.§-a alapján a megadott oldalakon szereplő jogsértő tartalomért felel, azaz helytállni köteles minden, az Szjt. 94.§-ban biztosított jogkövetkezmény tekintetében, beleértve az elmaradt jogdíj és a polgári jog szabályai szerint kártérítés megfizetését.

Levelünket digitális aláírással láttuk el.

Üdvözlettel,

Buza Árpád
PROART Szövetség a Szerzői Jogokért
info@proart.hu
<image001.jpg>
Kovács Lóránt
kedd, 2017. március 14. 06:52
no..erről ennyit:)
érdekes hogyan találhatták meg, mert ha valaki rákeres biztosan nem itt jön fel.
szerintem feljelentették...
no ilyen világban élünk :)