mérföldkövek a MagyarVagyok közösségi hálón.

 

2012 -

kedd, 2012. július 31. 01:01, Nézettség: 5013

Sportösszefoglaló rovatunk a magyar sport legeredményesebb versenyzőit gyűjti egy csokorba. A nemzetközi versenyeken szerzett dobogos helyezések olyan pillanatok amire visszaemlékezni kellemes kötelességünk. A sportban, a mindenkori játékszabályok keretei közt, figyelemre méltó teljesítménnyel szerepeltek a magyarok.

hétfő, 2012. augusztus 27. 21:11
addig ameddig az oldal főmenüjét kicsit átszervezzük, helyhiány miatt, a sportösszefoglaló rész kimaradt a fenti menüböl. csak így indirekt módon közelíthető meg...
www.magyarvagyok.com/sport
pedig megér egy misét.
szerda, 2012. augusztus 29. 09:58
Nagyon fantasztikus amit csinálsz, ez egy nagy kincs. Köszönöm, ezt a sport összeglalást, a fantasztikus eredményekkel.
szerda, 2013. február 27. 14:54
Tisztelt Kapcsolattartó!

1949-ben a Magyarországon rendezett nagypályás kézilabda világbajnokságon (szüleim) Várady Andor - szövetségi kapitány és Várady Andorné (sz.: Kiss Ilona) - a válogatott csapat tagja sporttársaikkal MEGNYERTÉK a VILÁGBAJNOKSÁGOT !!!
Gratulálok ehhez a nehezen összeszedhető sporttörténelemhez!
Sporttársi üdvözlettel
Várady Ilona
csütörtök, 2012. július 26. 15:12
színesebb lett a profil oldal.
a Profil videó / zene menüpontban a profilom módosításánál mp3 lejátszó kapcsolható be / ki, ami az ezen az oldalon megadott mp3 URLeket játsza le: www.magyarvagyok.com/index.php?page=edit_profile&sub=profile_music_video

ez az opció annak idején az előadóművészeknek készült www.magyarvagyok.com/eloadomuveszek és továbbra is a ő népszerűségüket szeretnénk ezzel növelni, mától azonban mindenkinek lehet lejátszója, ami az ismerősöket zenével fogadja. ezt csak az ismerősök láthatják, hallhatják, kapcsolhatják ki / be látogatásukkor.

az mp3 asok tárolását nektek kell megoldani. saját weboldallal rendelkezőknek általában ez nem gond.
előadóművészeknek, saját szerzemények és előadásoknak a MagyarVagyok továbbra is biztosít tárhelyet.

ahogy a profil videó, ez is indítható automatikusan. a hangzavar elkerülése végett egyszerre azonban csak az egyik.
több zene fér bele, ezek sorrendje is tetszőlegesen módosítható.

van saját szerzemény / előadás checkbox (kipipálható kocka), amit akkor kattintsatok, ha tényleg közötök van az adott hangsávhoz. ez az adminok munkáját segíti, hogy az előadóművészek könnyebben beazonosíthatók legyenek, és nem tesz be senkit automatikusan az előadóművészek közzé. ez továbbra is az adminok feladatköre.

jó szórakozást kívánunk.

péntek, 2012. július 20. 19:15, Nézettség: 4038

A magyar sportolók által elért eredmények összegzését támogatja a MagyarVagyok a Sportösszefoglaló oldalon. Az adatok frissítése olyan embert igényel aki otthonosan mozog az adott sport területén, ismeri az eseményeket és azok eredményeit.

3 bejegyzés | 1 / 1 oldal