2022 -

kedd, 2022. június 28. 10:59, Nézettség: 228

            A VÉGTELENSÉG ORSZÁGÚTJÁN…   A végtelenség országútján haladok tova, Úgy érzem, hogy számomra ez igazi iskola. Tudom már, hogy az életem nemcsak gyermekjáték, Nemcsak az Istentől kapott önzetlen ajándék. Küzdeni kell mindennapi betevő falatért, Elszámolni az eltékozolt hosszú évekért.

csütörtök, 2022. június 23. 15:51, Nézettség: 212

              „EZ A HÉT IS GYORSAN  ELMENT”, MONDOTTA… Hófehérke - Hét törpe mese újra gondolva.   „Ez a hét is gyorsan elment”, mondotta Hófehérke hangosan sóhajtozva, Hiszen a törpék a bányában nagyon Elfáradtak, Hófehérkét parlagon Hagyva, mert a hét nem tett ki egyet sem, Csak maszatolgattak kínkeservesen.

csütörtök, 2022. június 23. 10:25, Nézettség: 194

              BUJKÁLÓ PILLANAT   Buján – halk léptű bujkáló pillanat, Érzékek korbácsolója perc alatt. Árnyas fák rejtekében elosonva Kísért bennünket halkan sóhajtozva: Jer velem most Szerelem szigetére, Ne gondolj másra csak a szenvedélyre. Erdő rejtekében zöld szőnyeg terül, Ádám és Éva csókokban elmerül.

kedd, 2022. június 14. 10:34, Nézettség: 202

                KÁRPÁTOK BÉRCEI FELETT…   Kárpátok Bércei Felett Száll a Turulmadár, Csodálkozva Kérdi: Hová Lett az Országhatár? Madaram! Madaram! Szépséges Sólyommadaram, Hát nem látod, hogy nincsen már elég napsugaram Ami bevilágítaná Nagymagyarországunk,                                                                   Visszaadná Trianonban Elrabolt Világunk? ...

csütörtök, 2022. június 9. 14:31, Nézettség: 188

              HÁROM TAVIRÓZSÁNK  EGYÜTT POMPÁZIK…   Három Tavirózsánk együtt pompázik Kertünkben. Megszokták már új helyüket Telepítés után. Szirmuk kinyílik Ha süt a Nap, felderítve kedvünket.   Eddig csak Hunyadi tóban csodáltuk Ahogyan kellették maguk’ mindennap Ha arra jártunk, de most mienk csodáljuk Kicsi tavacskájukban ma, vagy holnap.

5 bejegyzés | 1 / 1 oldal