Jöjjön el a te országod


Jöjjön el a te országod

Úgy mondja a közmondás, hogy az éhes disznó makkal álmodik. Vezetőink pedig egy új gazdasági politikai világrenddel. Igaz, egyenlőre még csak Kövér László adott hangot ennek a kívánságnak. Szerinte meg kell próbálni létrehozni egy új gazdasági politikai világrendet. A naiv.

 

A világot irányító háttérhatalom nem enged annyi beleszólást sem saját terveibe az általa irányított kormányoknak, mint amennyit ők engednek magukénak, a ,,népeiknek”. Különben sem kell célozgatni egy új világrend szükségességéről, mivel az már folyamatosan épül – nagyjából tízezer éve. Jó munkához idő kell. Egyébként sem gazdasági szempontok vezérlik a világrend építőit, ahogyan a ,,beavatottak” hiszik, hanem a Föld egésze, emberrel, természettel. A gazdaság, a politika, a kultúra, meg miegymás, csak ebből a kettőből következik. Jó szimbóluma ez akép annak, mitől akar szabadulni a háttérhatlom, mert éppen ellenkezőjét akarják a világépítők annak, ami ezen aképen látható:

 

http://img.444.hu/k%C3%ADna-szmog-02.jpg

 

Valamit rosszil tud Kövér László és vele együtt a kormányzó elit. A háttérhatalom nem kicsinyes politikai célokat követ, amelyhez folyamatosan konfliktusokra, műbalhékra lenne szüksége. Egy nagy tervet próbál megvalósítani, a sci-fiből is ismert Gaját. Ennek törvényeit már 1980-ban kőbe véste a háttérhatlom, amit Georgia Guidestones műemlékként ismert meg a világ. Annak lső törvény szerint pedig szükséges lenne az emberiség létszámát ötszáz millió alatt tartani, tehát ezt a számot valamiképpen elérni – miközben most 7,4 milliárdan vagyunk a Földön, nyárra pedig kikerekedik a létszám felettiek száma 7 milliárdra. A szmoggal ellepett Peking képe üzenet, hogy a mai emberiségnek a természet tönkre tétele nélkül nem lehet tartósan biztosítani a jelenlegi életszínvonalat – pedig de sokan élnek már most is nyomorban. A képen látható a jelenlegi világgazdaság végzete is. A környezetszennyezés miatt csökkenteni kell az ipari termelést. Egyenlőre még csak a Föld kritikus helyein. Az új gazdasági rendszert valószínűleg a világ iparának le és átépítése előzi majd meg - ha még is elkezdődik.

 

Nem értem Kövér Lászlót abban sem, hogy miért akar ő és társai politikai változásokat, amikor a jelenlegi rendszer csak nekik működik. Néhány ember azt tesz az országgal, amit akar. Annyi jövedelmet (fizetést, ellátást, kedvezményt, stb.) szavaz meg magának az elit, amennyit akar. Olyan törvényt hoz, ami nekik jó. Miért kellene akkor Kövérnek és társainak az új politikai rendszer? Feltételezem - mert az ilyesmit úgy sem kötik az ember orrára - hogy Orbánéknak Brüsszellel van bajuk (és viszont) és az új politikát vagy tőle való függetlenségben képzelik el, vagy rá akarják venni Brüsszelt olyan politikára, amely engedményekért figyelembe veszi a magyar felső tízezr érdekeit. A Fidesz vezérkara úgy gondolja, hogy a világot irányító háttérhatalom olyan hülye, mint amilyen hülyének ő és kormánya nézi az ország népét? Orbán pl.így magyarázza a demokrácia lényegét nekünk: 

 

,,Az állítólagos demokráciaproblémára elég annyit mondani, hogy nyissanak ki egy-két újságot, böngésszenek az interneten, és rögtön látni fogják, hogy a szólás- és véleményszabadság, ami minden demokrácia alapja és központi tétele, él és virul, sőt amit egyébként soha nem gondoltam volna, szélesebb és mélyebb, mint Nyugat-Európában.”

 

Nyugat_Európa leszólásában igaz van, de hogy a demokrácia alapja a szólásszabadság lenne, azt még ő sem gondolja komolyan. Ez olyan szokásos mellébeszélés a részéről, ahogyan tőle megszokott. De ha már szólásszabadság, akkor emlékeztetni kellene valakinek Orbánt, hogy az u.n. szájzártörvényt, éppen ők vették át az MSZP-től és tökéletesítették a mai formájávámég ha a törvényt európai vonatkozásban lazán vette a magyar igazságszolgáltatás. Orbán a maga irigylésre méltó stílusában el tudja hitetni az emberekkel, hogy az demokrácia, ha egy diktátor nem állítja falhoz a bírálóit. Hát nem egészen, mert a demokrácia leginkább a diktatúra hiányát jelenti. Kádárok, Kimek, Hornok, Gyurcsányok, Orbánok hiányát. Az a demokráciáról úgy tudják, hogy az a nép általi kormányzásból áll. Nálunk egy ember vagy egy kis számú csoport kormányzásából állt eddig is. Ezért ajánlom Kövér László figyelmébe a Georgia Guidestones másik parancsát: ,,Kerüld az álnok törvényeket és a haszontalan hivatalnokokat”. Nálunk Orbán alkotmányát, a 2011 évi CXCI. törvényt, a választási törvényt, a ,,szájzártörvényt”, stb. És azokat a hivatalnokokat kerüld (ne szavazd meg), akik ezeket a törvényeket kitalálták, vagyis a mindenkori magyar országgyűlést, elsőtől az utolsó tagig. Akik a világot irányítják, azoknak meg van a maguk értelmezési szótára, és biztosan nem egyezik annak minden sora Orbának hasonló szótárával.

 

Orbán fél nyugattól, hogy hogy politikájával messzire mehet. A régi kommunista idők beidegződései köszönnek vissza a napokban adott interjújában, amely gyakorlatilag egy hűségnyilatkozat nyugat felé, de Angela Merkel nevéhez fűzve:

 

,,– A német kancellár karakteres és erős vezető, ez kétségtelen. Mindenkinek, így nekünk, magyaroknak is jó okunk van arra, hogy tiszteljük és bízzunk benne.”

 

Kicsit nyálasra sikerült. Nekünk magyaroknak miért kellene Merkelben bíznunk? Egyszerre bízzunk benne és védjük határainkat az általa Európába csődített migránsoktól? Ez a kétkulacsos politika annyira feltűnő, hogy biztosan sokan észrevették már, de ez kit érdekel nyugaton? Mai hír:

 

http://444.hu/2015/12/26/a-magyar-kormanynak-uzent-az-anonymous

 

"Minden magyar állampolgár kötelessége, hogy megmutassa ezeknek a tudatlan bűnözőknek, hogy nem kérnek az ország további terrorizálásából" - mondja az ismert eltorzított hangján a Guy Fawkes-maszk mögötti figura, aki felhívja a figyelmet, hogy sejtjeik mindenhol ott vannak a magyarok között is. Anonymous ezek után figyelmezteti Orbánt és pártját, hogy ezennel háborút hirdet ellenük, ami addig tart majd, míg radikális változások nem történnek Magyarországon.”

 

Ez is a háttérhatalom hangja. Még hogy az Anonymus egy független hacker csoport lenne? Pontosan azt követelik Orbántól, amit az EU vezetői. Miután viszonylag sikeresnek mondható háborút folytatott az Anonymus az ISIS és Törökország ellen (ki tudja, mennyi információhoz juttaták az oroszokat is?), jutott a háttérhatalom eszébe, hogy az Anonymus Orbán és a kormánya ellen is tudna tenni valamit. Mi pedig sérülékenyebbek vagyunk, mint Törökország vagy a dzsungel törvényeit jobban ismerő ISIS. Hogy mi mindent tudna csinálni az Anonymus Orbánékkal, nem tudom, de a mi esetünkben nem kell nagy rombolást véghez vinnie, a megfélemlítés velünk szemben mindig is működött. Nem véletlenül fogalmaz úgy az Anonymus, hogy ,,minden magyar állampolgár kötelessége...” Elég lehetnek pl. vírusos támadások a közösségi portálok ellen, és már ugrott is a Fidesz kétharmados támogatásának. Ha kellően emlékezetesre sikerülnek ezek a támadások, emlékük kitarthatnak 2018-ig. Legfeljebb a választások előtt lehet szükség néhány emlékeztető akcióra, de még az sem biztos.

 

Át kell tehát még gondolnia Kövér Lászlónak (is), hogy tényleg akarja-e az új világrendet. Jó hír, hogy az akkor is el fog jönni, ha ő időközben meggondolná magát. Rossz hír viszont, hogy a háttérhatalom nem fog Orbánékkal konzultálni, hogy a magyar rablórétegnek milyen világrend lenne jó nekik. Viszont a lehetőség adott, hogy Orbánék felismerjék a nagy léptékű események irányát, célját, és hogy maguk is tevékenyen vegyenek részt a megvalósításában. De pont a magyar felső tízezer az, amely ilyen célokat képes lenne felismerni? Pont azok, akiknek gazdasági politikai tudománya a nyugathoz való előnytelen igazodás volt, prózaibban fogalmazva: a nyalás? 

 

Annyiban egyetértek Kövér Lászlóval, hogy a jelenlegi világrend halálra van ítélve. Hogy Közép-Európa viszonylag szerencsés helyzetben lehet, vagy van, mert még nálunk a dolgok nem túlhaladottak. Nem épült itt semmi, amit bontani kellene. Nem mi adjuk a jelenlegi világrend gerincét, amelyet megtörve ezt a világrendet le lehetne váltani. Nálunk nincsen mindent átható és meghatározó vallás. De ezek nem azt jelentik, hogy a jelenlegi kormányzó elit túl is éli majd az esetleges változásokat. A nyalás, a folyamatos igazodás nem építőtényező. A háttérhatalomnak építők kellenek. Mint a Orbánékat nagyon nem szerető azt kívánom, hogy jöjjön csak az új gazdasági és politikai világrend, amit Kövérék annyira óhajtanak. Lehet, hogy nem fogják megköszönni.

    

 


Szerkesztés dátuma: szombat, 2015. december 26.
Nézettség: 507


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: