Utolsó megjegyzések

Történetünk
Fiam, Kovács Márton 16 éves, 16 hónapja küzd a Hodgkin limfómával. 2013. január 23-án kerültünk be Miskolcra a Gyermekkórházba rossz vérképpel, lázzal és egy mellkas röntgennel, amely mutatott valamit. Ott aztán gyors egymás utánban UH, CT, nyaki nyirokcsomókból biopszia és csontvelő biopszia. A miskolci labor nem tudott diagnózist felállítani, így Debrecenbe küldték a csontvelőt.
vasárnap, 2020. november 29. 21:14
69 . Gyógyul meg
vasárnap, 2021. május 30. 07:05
70 . kerem irja meg mi ennek a gyogyszernek a neve. en itt lakok canadaba, es erdeklodni fogok. jo egeszseget kivanok
EGY KIS HUMOROS EPIZÓD  A BAKONYSZENTKIRÁLYI BÚCSÚK TÖRTÉNETÉBŐL.
              EGY KIS HUMOROS EPIZÓD A BAKONYSZENTKIRÁLYI BÚCSÚK TÖRTÉNETÉBŐL.     Apai és Anyai ágon egyaránt kiterjedt famíliával rendelkeztünk. Apai ágon Vanyolai felmenőink vannak, Édesanyám révén pedig Veszprémvarsányból volt népes a rokonság, hiszen Ő onnan jött ide férjhez Bakonyszentkirályra Édesapámhoz.
Válóczi Ferenc
szombat, 2021. május 22. 13:04
1 . Bakonyszentkirály? Óóóó Hóvarjú meg van még? Kérdi Voló, egy régi DPG-s!
Magyar Vagyok Alapítvány - Beszámoló 2016
PDF formátumban letölthető itt. Az alapítvány célja, hogy az összmagyarság megmaradásának elősegítése céljából a Kárpát-medencei és tengeren túli (diaszpóra) magyarok összetartozásának tudatát erősítse, a magyar kúltúrához való kötődést és az anyaországgal való kapcsolattartást elősegítse.
Magyar Vagyok Alapítvány - Beszámoló 2017
PDF formátumban letölthető itt.
Magyar Vagyok Alapítvány - Beszámoló 2018
PDF formátumban letölthető itt.
LAKODALOM VOLT, DE NEM A MI UTCÁNKBAN BAKONYSZENTKIRÁLYON.  Férjhez ment az Orsós János lánya a Csöpi
               LAKODALOM VOLT, DE NEM A MI UTCÁNKBAN BAKONYSZENTKIRÁLYON. Férjhez ment az Orsós János lánya a Csöpi        Ezt a történetet is már régen szerettem volna megírni, de más egyéb témák mellett mindig elhúzódott. Most azonban rászántam magamat, hogy bepötyögtessem a számítógépembe úgy, ahogyan egykor megtörtént.
Hrotkóné-Bálint Ágnes
szerda, 2019. október 30. 13:39
1 . Nagyon érdekes,ha nem haragszol megosztottam,hadd olvassa más is.
Magyar Vagyok Alapítvány - Beszámoló 2015
PDF formátumban letölthető itt. Az alapítvány a Kárpát-medencei és a tengerentúli magyarság kultúrája, magyar identitása megőrzéséhez kíván hozzájárulni általa szervezett programokkal, internetes felületen elérhető Információs anyagok biztosításával, kapcsolatteremtéshez hozzásegítő felületek biztosításával a magyarvagyok.hu honlapon keresztül.
Kuki Atilla László
csütörtök, 2018. november 22. 16:37
1 . Húúúúúú de hasonlít!
Kuki Atilla

Kuki Atilla László
Látom ebben a nagy fene liberalizmusban, és Magyar Vagyok valamiben, nem engedítek, hogy mások is olvassák az írásaimat!!!
Kuki Atilla
Micro Tatou
vasárnap, 2019. augusztus 25. 12:25
2 . Nagyon szép kép. Ki nem enged és mit? Tatou
01.26 A hívő ember szenvedése
Szenvedjétek el a fenyítést, hiszen úgy bánik veletek az Isten, mint fiaival. (Zsid 12,7)Meglepő megfigyelés, hogy Isten gyermekeinek sokszor még több szenvedésben van részük, mint a nem hívőknek. Mit mond erről a Biblia?1. Ennek egyik oka az, hogy a hívők általában érzékenyebbek mások szenvedésére.
 
      Szép emberek - Debreceni Zoltán
Fődiné Takács Judit Julia Jutka
kedd, 2019. március 26. 15:26
3 . Szia szép napot egészségben szép verseid vannak
 
                 .                      Hajdúbagos         Debreceni Zoltán cigány író .    2015. 04. 16. csütörtök Csongor 9°C / 24°C     Hírek Pénz Média Sport Tech Tudomány Autó Kult Utazás Gasztro Kedves honfitársaim és barátaim .
Szabó Tiborné Hajnalka
hétfő, 2019. január 14. 20:25
1 . Fájó lélekkel olvastam az írásodat. Nagyon sajnálom, ami Veled történik, te értékes és jólelkű ember vagy. A származásáról nem tehet senki, ám a viselkedéséről, másokhoz való hozzáállásáról nagyon is. Mélyen elítélem azokat, akik így bántak Veled. Nem szabad általánosítani soha... és mivel nem politizálok... én konkrétan azokat az embereket ítélem el, akik így viselkedtek veled.
 
     Szásztelek, Hortobágy, Füzesabony        Hajdúbagoson kilopják a szemed       Reszketek Hajdúbagoson a hideg télben, mint vízen a sápadt holdsugár.Ellopták a tűzifámat jéghideg most a szobám. Elkopott a jó érzés az emberekből, kihalt belőlük a szeretet. Kilopnák ha lehetne belőled a szívedet.
Szabó Tiborné Hajnalka
hétfő, 2019. január 14. 20:04
1 . Én segíteni szeretnék.... embertelen...nehéz körülmények közt élsz. Hogy lophatnak tőled? Nincs mivel fűtened? De hát ... akkor ezért vagy folyamatosan beteg.... megszakad a szívem..
Roma kúltúra, roma írodalom. Debreceni Zoltán író
Cigány zsidó író  .  .          Debreceni Zoltán író. Kisvejke Kisvejkén késő őszi estén ballagott munkából haza egy boldogtalan férfi Stríz Mátyásnak hívták. Senkit nem szeretett, emiatt őt sem szerették az emberek a faluban. Nagyon magányos volt és szomorú a szíve.
Szabó Tiborné Hajnalka
hétfő, 2019. január 14. 19:33
1 . Lám - lám ... mit jelent a szeretet.... Vajon miért félünk kimutatni az érzéseinket.... ki tudja.... nem lesz - e késő... mikor viszonozzuk a szeretetet... mikor megértjük, hogy a legnagyobb ajándék a szeretet. Egy híd, mely összeköti az embereket... a lelkük révén.
 
H
Z          
Szabó Tiborné Hajnalka
hétfő, 2019. január 14. 16:34
1 . Szívettépő kiáltás...mélyen a lélekből. Szeretettel gondolok Rád!
 
   Cigány író tollából     Cigány író Istenem miért lett olyan konok, fénytelen az élet? Ahol a cigány író szeretne meghalni,istenem mond ott miért nem élhet? Pedig fáradt már a nap, az is lehet, hogy nagyon beteg. Botladozva sétál a sima járdán is, nem csak a görcsös hegyeken. Szereti a pusztát, a széles rónaságot.
Szabó Tiborné Hajnalka
hétfő, 2019. január 14. 16:31
1 . Csodaszép, egyben szívbe markoló a versed.
„HA A SAROKNÁL A NŐ VISSZANÉZ, UTÁNAMEGYEK.”  Avagy, mikor a Járőrparancsnok becsajozott.  Pápai katonai emlékeimből 1966 – 68.
              „HA A SAROKNÁL A NŐ VISSZANÉZ, UTÁNAMEGYEK.” Avagy, mikor a Járőrparancsnok becsajozott. Pápai katonai emlékeimből 1966 – 68.        Több írásomban is megemlékeztem már azokról az időkről, mikor úgynevezett Tényleges katonai szolgálatomat töltöttem Pápán, a Repülőtéren az RT 10 – es (Rádiótechnikai Ezred) alakulatnál.
Sztankovics István
vasárnap, 2018. június 17. 17:02
1 . Nekem egy kicsit nehézkesnek tűnt, mint elbeszélés. De, ha jólesett kiírni magadból, akkor már, megérte!
Nagy Bálint
vasárnap, 2018. augusztus 5. 11:28
2 . Így igaz Kedves István és köszönöm szépen, hogy időt szakítottál az elolvasására. Nekem az elmúlt 50 év(december 13 - án lesz 50 éve, hogy leszereltem) minden emléke olyan, amelyekre jó visszagondolva még akkor is, ha másnak nehézkesnek is tűnik a történet felelevenítése írott formában. Szeretettel: Bálint
BÉKÉT AKAROK MÁR VÉGRE…
                BÉKÉT AKAROK MÁR VÉGRE…   Békét akarok már végre Honfitársaim, Nyugalomra vágyó Drága Szép Magyarjaim. Nem létező ellenség ellen harcot vívni Felesleges! Próbáljuk meg Egymást Szeretni!     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Gyula. 2018. 07. 29. Vasárnap Délelőtt 10:20
István Kiss
vasárnap, 2018. július 29. 12:54
1 . Így van Bálint. Oly értelmetlen a szélmalom harc.
 
Tóth Ágnes A marhanyelv   Macselár Mihály, felhörpintette a hatodik pohár szilvapálinkát, aztán hatalmasat csapott bárdjával a tőkén heverő marhafejre. Ebben a pillanatban, mintegy a bárdütésre, kongatni kezdett a református templom harangja. A középkorú mészáros meghökkent és bárgyú tekintettel nézett fel a közeli templom tornyára. Még csak dél sem volt.
Hrotkóné-Bálint Ágnes
szombat, 2018. március 3. 14:15
1 . Ezen mindig jót mulatok.
Reggeli kávé
Tóth Ágnes Reggeli kávé Kába és morcos vagyok, amíg meg nem iszom a reggeli kávémat. Támolygok is ki a konyhába, kinyitom a felső szekrényke ajtaját és próbálom a polcról leemelni a műanyagdobozban lévő őrölt kávét, de az istenért sem érem el, pedig a tegnap még lezseren le tudtam venni. Úgy tűnik az éjjel kicsit összementem.
Sándor-Szcsotka Éva
kedd, 2016. szeptember 20. 18:29
1 . Ha --Ha . nagyon aranyos .
Hrotkóné-Bálint Ágnes
szombat, 2018. március 3. 14:14
2 . Aranyos!!!!!!!
„ENNEK OLYAN KŐ - MÉG ÍZE VAN.”  Avagy Édesapám nagyon szerette a „csukoládét.”
              „ENNEK OLYAN KŐ - MÉG ÍZE VAN.” Avagy Édesapám nagyon szerette a „csukoládét.”      Manapság ha valaki bemegy szinte bármilyen boltba a profiljától függetlenül, nagyon sok esetben valamilyen édességet is kínálnak a vásárlóknak zacskószámra.
Nagy Bálint
péntek, 2017. november 24. 07:56
2 . Kedves Ottó!
Nagyon szívesen és én is köszönöm szépen, hogy elolvastad-:)))
Szeretettel: Bálint
ÚGY SZERETNÉK…  Szabadon szárnyaló gondolataim.
              ÚGY SZERETNÉK… Szabadon szárnyaló gondolataim.   Úgy szeretnék egy olyan világban élni, Ahol csak a Szeretet létezik köröttem. Nincs Harag és Gyűlölet, ahol az emberek Még ismerik azt, hogy mi a Tisztesség, Becsület, ahol olyan szó, hogy Gazember Nem létezik, hanem Örökre elveszik A süllyesztőben és soha többé nem Jön vissza a földre.
Nagy Bálint
csütörtök, 2017. november 16. 14:25
2 . Kedves Ottó!
Megtisztelő véleményedet nagyon szépen köszönöm-:)))
Szeretettel: Bálint