2. levél Orbánnak - 2 megjegyzéssel


2. levél Orbánnak - 2 megjegyzéssel

Helytartó úr!

 

Egy régi ígéreted kérem számon, ami mára, az ígéretmegtétele után 6 évvel mindenképpen aktuálissá vált. Hogy miről van szó, arról itt olvashatsz:

 

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10260/Az-oszodi-beszedrol.html

 

Mikorra a végére értél, egészem biztosan tudsz majd válaszolni az alábbi kérdésekre:

 

1_A hatodik évi kormányzóságod alatt meddig jutott a Széll Kálmán-tervben megnevezett személyek, úgy mint Gyurcsány Ferenc, Kóka János, Veres János, Bajnai Gordon számonkérése?

 

2_Hova tűnt az az irdatlan pénz, amiről a tervben szót ejtettél – konkrét számok megnevezése nélkül – mivel az általam feltételezett legalább 10 ezer milliárdnyi törlesztésre fordított forint nem fér bele sem a megnevezett személyek matracába, mint ahogyan Dáriusz kincsesládájában sem? Így tehát kettő lehetséges: vagy elköltötték az általad is felhatalmazás nélkülinek nevezett felvett összegeket (és így visszafizetnünk sem kellett volna) magatokra, vagy fel sem vettétek, csak ti, a zsidó felső tízezer elhitettétek a néppel Gyurcsány elkúrását az ösződi beszéd kitalálásával, ahogy gondolom, hogy előre megmagyaráztátok a beszéd köztudatba vitelével, hogy miért fogjátok újabb erőforrásaitól szabadítani az országot?

 

3_Milyen valutában vették fel a hiteleket és milyen valutában fizettük vissza? Mert ha a két átutalás azonos valutában történt, akkor csak megfordították a pénzt, de már kamatokkal megterhelve. Ha idegen valutában ,,kaptuk” a kölcsönt, de forintban adtuk vissza akár csak egy részét, a hitelezők miért fogadták el a forintot és mit tudtak csinálni a vagonnyi forinttal? Ha forintban vették fel a kölcsönt (ilyen nincs is), akkor azt felesleges volt felvenni, mert azt az MNB is kinyomtathatta volna.

 

4_Milyen vastag bőr van a pofádon, hogy az adósság elleni harc jegyében nem az adósság törlesztését tagadtad meg, hanem körül néztél a magyar gazdaság padlásán, hogy mit söpörhetsz még le onnan a ,,hitelezőknek”, és ennek érdekében még az intézményesített rabszolgaság bevezetésétől sem riadtál vissza, az araboknak ajánlott ,,meglepően olcsó” magyar munkaerő és a ,,rugalmas” munkatörvénykönyve, valamint a közmunkásokká alakított normál munkaerő bérminimum alatti fizetésével?

 

Végül, hogy udvari újságíród, Bayer Zsolt szóhasználatával éljek, ha azt gondolod, hogy a demokrácia a felhatalmazás nélküli kormányzásokból, a törvénytelenül felvett hitelek feltétel nélküli visszafizetéséből illetve egy diktátor mindent a választói torkán lenyomó egyszemélyes döntéseiből áll, akkor neked elment az eszed.

 

Romek Károly

Szbn. 2016.04.01.

 

Megjegyzés:

(Nem része az eredeti levélnek) 

Nem mániám, de szinte a sors kivárja, amíg megírom a bejegyzésem, aztán jön a hír, amit szóvá kellett volna tennem benne, ha akkor már létezik. Orbánhoz írt második levelemet követően találkoztam ezzel a hírrel:

 

http://hvg.hu/gazdasag/20160330_dollar_forint_magyar_bor

 

Kell-e ehhez kommentár? Csak annyi, hogy a rabszolga munkaerőnek köszönhetően Magyarország legolcsóbb országok egyike lett. Köszönhetően a kelleténél több túlélőnek, akikből ma is jut bőven az országot irányítók közé. A közmunkának ez a hírnév lett a vége. Ne a nép tegye ki az ablakba – bár az önkritika nem ártana – hanem Orbán és bandája. Jó munkát végeztek. Azonban aki ezt az olcsó bort megveszi, ajánlanám figylmébe azt a régi közmondást, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ha valami problémájuk támad idővel a rabszolgamunka termékeivel, aki azt gondolja, hogy egy  dollárért tokaji minőségű terméket kap, az inkább fogjon egy cilindert, és onnan próbáljon igényének és pénztárcájának megfelelő termékhez jutni. Ezúton üzenem ezt annak a két millió jobbfék fideszszavazónak is, aki nem tud Orbán imázsán túllépni, illetve meglátni benne a kisuvickolt képű nemzetárúlót.

Romek Károly 

Megjegyzés dátuma: szombat, 2016. április 2. 

 

2. Megjegyzés:

Először is javítottam azt a kijelentésemet, miszerint két millió idióta miatt szívja ,,maradék" nyolc millió. Nem idiótákról van szó, mert az élet más területein lehetnek jók is, mint ahogyan sokan azok is. Inkább úg ynevezem őket, hogy jobbfékek, a ,,balfék" szinonimájaként. Az idióta megjegyzésért elnézést kérek az érintettektől!

 A valódi hatalom lényege a helyi ,,mindenhatóság”, az, hogy akié a hatalom, az mindent megtehet az általa uralt helyeken és helyzeteben, amit csak nem tiltanak a fizikai törvények. A hatalom többek között nem ellenőrizhető és nem számon kérhető, csak miután megbukott. Ha a királyt lehet ellenőrizni, számon kérni és elítélni, akkor nem övé az abszolút hatalom, hanem azé, aki az elszámoltatást véghez tudja vinni, bárki legyen is az. Akik azt gondolják, hogy az igazi háttérhatalom az, akit az összeesküvés-filmek és egyéb anyagok, benn- vagy ,,kinnfentes” szakértők annak neveznek meg, azoknak ajánlom ezt a hírt elolvasni, mert hosszú távon nem árt tudni kik vagy kik nem a Föld igazi urai, illetve ők mit akarnak, vagy mit nem akarnak: 

http://www.atv.hu/kulfold/20160404-kiszivargott-millionyi-dokumentum-bizonyitja-a-vilag-vezetoinek-penzmosasat

 Itt nem számonkérésről van ugyan szó, de a ,,királyok" dolgait kiszivárogatni sem lehet. A hatalom mögött nem állhat további hatalmi tényező, amely a királyokról (itt pl. Putyinról) adatokat gyűjt és egy adott helyzetbn a nyilvánosság elé tárja. Mindössze azt akarom ezzel mondani, hogy a magyar felső tízezer ügyeit is feljegyezték valahol, példul hogy mit tettek például a magyar parlamenti pártok 2006 májusában, az ösződi beszéd nyilvánosságra kerülése idején, és főként azt azt követő évek során. Van oka félni Orbánnak és a többieknek. Súlyuk Putyinhoz és a szaúdi királyhoz mérve elvileg nulla. Orbán egy blöff és a háttérhatalom tájékán tudják ezt. Csak a magyar szavazók nagyobb része lát Orbánban fenegyereket. Ezt az imázst céloztam meg támadni a háttérhatalom magyarországi helytartójának írt két levelemmel.  

 

Romek Károly

A 2. megjegyzés dátuma: kedd, 2016. április 5. 


Szerkesztés dátuma: szombat, 2016. április 2.
Nézettség: 738


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: