The Baseballs

23 videó
A The Baseballs 3 rockabilly frizurás, képzett rock'n'roll énekes találkozásából született, akik egy tipikus berlini heavy metal próbahelyen találkoztak össze, de azonnal rájöttek hasonló hajszerkezetükbõl, hogy dolguk van egymással.
Sam, aki Németország déli részérõl egy meghallgatásra érkezett Berlinbe, Digger, aki Kölnbõl jött át sógora zenekarának besegíteni, és Basti, aki Berlinben lakott, összefutottak ebben a kvázi-raktárhelyiségben, és azonnal rázendítettek a Blue Suede Shoesra közösen, a capella. A hangjuk tökéletesen szólt együtt. Elkezdtek jammelni, és hamarosan a boltok polcaira került bemutatkozó lemezük. Igen, hihetetlen sztori, mégis igaz.
Megszületett a "Voc'n'Roll" stílus, ami Elvis, Jerry Lee Lewis és Buddy Holly zenei örökségének egy új evolúciója.

A fiúk rengeteg személyes dologban is hasonlítanak egymásra. Mindhármójuk elsõ megvásárolt albuma egy Elvis lemez volt. Mindannyian kívülrõl fújják a Simpsons család kalandjait, utánozni is tudják õket. És természetesen mindhárman hordanak egy fésût a hátsó zsebükben.....a legfontosabb azonban, hogy hatalmas rajongói az ötvenes évek életvitelének. Az indok egyszerû: "Ha lázadni akartál a szüleid ellen, csak elõre kellett fésülnöd a hajadat és bõrdzsekit húzni." - mondja Basti nosztalgikusan. - "Manapság már nem nagyon lehet a szülõket sokkolni - hacsak nem mész el befektetési bankárnak, haha!"

A The Baseballs számára a "Voc'n'Roll" nem csak kinézet és életstílus, hanem mód arra, hogy jól érezzék magukat. És ez nem életkorfüggõ, mondja Sam, "Ha folyamatosan ringatod a csípõd, annak ortopédiai hatása is van, hiszen nem lesz szükséged mûcsípõre, haha!"

Az albumon egyébként olyan mai slágereket dolgoztak át a srácok, mint pl. a Hot n' Cold (Katy Perry), vagy az Umbrella (Rihanna). És hogy honnan vették a nevüket? "MIndenképpen olyat akartunk választani, aminek köze van A Királyhoz, így hát a kedvenc sportját választottuk. A Baseball egy olyan játék, amirõl itt Európában hallottak már az emberek, de nem sokat tudnak róla. Nos, mi ezen fogunk változtatni!"


Forrás: http://www.kakukk.ro

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

The Baseballs -- Let It Snow



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2012. december 26. Nézettség: 279

   


Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal