Jimmy Ruffin

20 videó
Jimmy Ruffin (született Jimmie Lee Ruffin, 136,május 7-én - 2014,november 17-én) amerikai soul énekes, és bátyja, David Ruffin a Temptations.

Már több slágerei között az 1960-as és 1980-as, a legsikeresebb hogy a Top 10 találat "mi lesz a megtört szívűeket" és a "Hold On (To My Love)".
Jimmy Ruffin 1936-ban született a Collinsville, Mississippi, hogy Eli, a részes bérlő, és Ophelia Ruffin. Ő közeledik az ötödik születésnapját, amikor öccse, David született. Mint a gyermekek, a testvérek énekelni kezdett egy evangéliumi csoport, a Dixie fülemülék.

1961-ben, Jimmy vált énekes részeként a Motown stabil, főleg az üléseken, hanem a felvétel kislemez a leányvállalata Miracle címkét, de azután fogalmazták meg a nemzeti szolgálat. Miután elhagyta a hadsereg 1964-ben , visszatért Motown, ahol felajánlották neki a lehetőséget, hogy csatlakozzon a Temptations cserélni Elbridge Bryant. Azonban meghallgatása után testvére, David, hogy bérelt neki a munka helyett úgy döntött, Jimmy, hogy folytassa a szólókarrierjét. Ruffin rögzített Motown leányvállalata Lélek címkét, de kevés sikerrel.
1966-ban hallott dal a viszonzatlan szerelem írt a Spinnerjeihez, és rávette az írók, hogy meg kell jegyezzük meg magát. A felvétel a "mi lesz a megtört szívűeket" nagy sikere lett. A dal elérte # 7-én a Billboard Hot 100-ös és 6-a R & B diagram. Szintén először elérte a # 10 az Egyesült Királyság single chart, emelkedik a # 4, amikor újra kiadta az Egyesült Királyságban 1974-ben "mi lesz a megtört szívűeket" maradt Ruffin legismertebb dala. Utókövetés az USA-ban sikeres volt, a "Már erre járt előtt" és a "Gonna Give neki minden szeretet kaptam" elérte az amerikai slágerlistákat 1966 végén és 1967 elején.
Az 1980-as, Ruffin költözött Nagy-Britanniában, ahol folytatta, hogy végre sikerült. 1984 decemberében ben együttműködött Paul Weller a The Style Council az ő javára egyetlen "Soul Mély" termelt pénzt a családok feltűnő bányászok által érintett brit bányászok sztrájkja. Ez ment a neve a Tanács Kollektív és Jimmy megjelent Paul Rádió 1 mondhatjuk, ő részt, mert az apja dolgozott le a bányák és a "érti a szenvedést."

1986-ben együttműködött a brit pop-csoport a Heaven 17, énekel: "Egy ostoba dolog" és a "My érzékenység" egy 12 "EP rekordot. Örökítette duettet is Maxine Nightingale és Brenda Holloway. Később , Ruffin otthont egy rádióműsorban az Egyesült Királyságban egy ideig, és lett egy kábítószer-ellenes szószólója követően 1991 kábítószer-túladagolás bátyja halála David. Ruffin ben alakította Lamman Rucker a 1998-as mini-sorozatban The Temptations.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Jimmy Ruffin - What Becomes Of The Broken Hearted



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. január 9. Nézettség: 269

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal