Chris Brown

11 videó
Épp olyan, mint a szomszéd srác: az egyik pillanatban kisfiú, a másikban már kész férfi. Az egyik pillanatban kosárlabdával próbál cselezni, a másikban védőként játszik a pályán. Az egyik pillanatban bebújik a takaró alá, hogy még öt perc alvásért könyörögjön, a másikban egész nap rohan a felvételekre, fellépésekre és interjúkra.

Könnyed viselkedésével és iskolás fiús sármjával Chris Brown könnyen lehetne olyan ember, akit bárki ismerhet. Minden esélye meg is van arra, hogy az egész világ hamarosan megismerje a nevét, hiszen debütáló albumán hihetetlen hangját, mondanivalóban gazdag szövegeit, elképesztő dalait és kifogástalan vokáljait bárki meghallgathatja.

Chris nem tagja a legrangosabb producerek táborának, még csak nem is az egyik híres urban zenei csapatból került ki. Egyenesen a virginiai Tappahannockból származik. Az ifjú Mr. Brown példája kiválóan bizonyítja, hogy az igazi tehetségnek, kitartásnak és kisugárzásnak még mindig helye van a zeneiparban.

Aki meghallja Chris hangját, olyan sztárokhoz hasonlítja a fiút, mint Michael Jackson, Tevin Campbell és Usher. De ha egy kicsit tovább hallgatjuk, az összehasonlítás fölösleges lesz, mert nyilvánvalóvá válik, hogy Chris amellett, hogy minden bizonnyal rendelkezik elődei kreativitásával, egészen egyedi stílusa, íze és helye van a zenében, ami csak az övé. Úgy énekel, mintha a szórakoztatás lenne az egyetlen dolog a világon, ami igazán számít.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Jordin Sparks, Chris Brown - No Air ft. Chris Brown



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2011. június 17. Nézettség: 806

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal