Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

23 12 veres b



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2012. december 23. Nézettség: 472

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2012. december 23. 19:11
Magyarverés Szabadkán
Újabb magyarverés történt Szabadkán. Ezúttal egy 24 éves fiatalember lett a támadások áldozata. A támadók azt mondták, azért verik meg, mert hallották, hogy magyarul beszél. Az áldozat szombat hajnalban, miután kiszált a taxiból és elköszönt a barátaitól, hazafelé indult. Ekkor két, ittasnak tűnő fiatal férfi követte és megtámadta.
Szerkesztőségünket az áldozat anyja kereste fel, ő mesélte el először a történetet. Ezután ellátogattunk a fiatal férfihoz is. Ő viszont nem vállalta arcát a kamera előtt. Azt mondja, attól fél, hogy televíziós szereplése megzavarhatja a nyomozást. Az áldozat: „Két, kb. velem egyidős fiatalember jött utánam. Én nem jöttem el túlságosan messze arrról a pontról, ahol kiszálltam a taxiból. Mentem egy 10 métert és akkor támadtak rám. Ők azt mondták, hogy azért, mert hallották, hogy magyarul beszélek. Megpróbáltak lefogni, én védekeztem, igazából az alkalmat kerestem, hogy meg tudjak szökni.”
A két támadó nem engedte elmenekülni. Az orrából és a szájából is folyt a vér, a hasát is meg akarták rúgni, de a combján találták el, többször is. A szeme tájékán véraláfutás keletkezett. Végül az egyik támadó rúgás közben elesett – ezt használta ki az áldozat, hogy elmenekülhessen. Az áldozatot a szabadkai Közkórházban látták el, majd rövidesen hazaengedték. „Azt mondanám bárkinek, hogy akármiért támadják meg, próbálják az ilyen helyzeteket elkerülni. Ne járjanak egyedül haza, próbáljanak csoportban járni és vigyázzanak magukra. Figyeljenek oda a zűrös arcokra, mert ez bárhol előfurdulhat, bárkivel” – mondja a fiú.
A rendőrség még nem találta meg a támadókat. Az elkövetők 24-25 év körüli fiatalemberek. Az egyik egy 175 cm magas, testesebb, a másik egy 180 cm magas, vékonyabb testalkatú férfi volt.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal