Az utolsó próféta - William Cooper hagyatéka (The Last Prophet - The Legacy of William Cooper)

1 videó
Milton William Cooper igazságkutatóról szóló, angol nyelvű dokumentumfilm.

Kevés olyan kutató van, aki olyan közel került a háttérhatalom titkaihoz, mint Milton William Cooper.

Cooper katonai múltú családba született 1943-ban, maga is katona volt, szolgált a légierőnél, majd a haditengerészet hírszerzésénél, mint tiszt. Számos kitüntetést kapott. A haditengerészet hírszerzésénél bepillantást nyerhetett olyan dokumentumokba, amiket a ’Szigorúan titkos’ jelzővel láttak el. Leszerelése után különböző civil foglalkozásai voltak, hivatásos fényképész lett, majd különböző intézmények igazgatója.

Mint amatőr kutató – saját bevallása szerint – több, mint 23 évig kutatta a háttérhatalom eszmerendszerét, eredtét és céljait.

1991-ben került kiadásra a Behold a Pale Horse (Figyelj a fakó lóra) című könyve, ami a legkeresettebb „föld alatt” terjesztett könyv lett. Ez tulajdonképpen egy kézikönyv, ami arra figyelmeztet, hogy mi várható az Új világrend bevezetése során, főleg Amerikában.

A 90-es évek elején indult híres rádiós sorozata az Hour of the Time, amiben kutatási eredményeit osztotta meg a közönséggel. Ennek a rádiós sorozatnak kiemelten fontos része egy kb. 42 részes ’Mystery Babylon’ névvel fémjelzett sorozat, amely igen alapvető információkat tartalmaz a háttérhatalmi eszmékről. A sorozat angol nyelvű legépelt változata megtalálható az interneten.

Ebben a sorozatban megjelöl egy konkrét irodalomjegyzéket, amivel bárki elkezdheti a kutatást. Mindig arra biztatott, hogy ne hagyjuk magunkat félrevezetni, ne higgyünk el semmit feltétel nélkül, csak amit a saját kutatásunkkal sikerül igazolnunk.

Az embereket is bevonta kutatásaiba, mert tudta, hogy ez csak összefogással megy. Megalapította a CAJI (Citizens Agency for Joint Intelligence) nevű szervezetet, amihez csatlakozhatott az, aki segíteni akarta munkáját.

Az elsők között volt, aki elkezdte kivizsgálni az Oklahoma Cityben történt robbantást. Itt szinte ugyanaz volt a forgatókönyv, mint szeptember 11 esetén, csak még kicsiben.

Könyvében is foglalkozott a témával, és a rádiós műsoraiban is hangsúlyozta, hogy a titkos társaságok már a XX. század eleje óta földönkívüli fenyegetést próbálnak színlelni, hogy megtévesszék az embereket, és könnyebben bevezessék az új világrendjüket. Az hivatalos UFO kutatók vezetői szabadkőművesek. A Mormonok és egyéb ál-egyházak vezetői is mind magas fokozatú szabadkőművesek. El is érték céljukat, amikor az UFO őrületet generálták.

Mivel Cooper mélyen kutatta a titkos társaságok eszméit és céljait, meg tudta jósolni, hogy milyen főbb események fognak bekövetkezni az Új világrendben. Jóslatainak többsége pedig be is következett. Például már a 90-es évek elején megmondta, hogy terrortámadások lesznek Amerikában. Arra is figyelmeztetett, hogy lesznek lövöldözések, ámokfutások. És lettek. Arra is figyelmeztetett, hogy majd az igazi keresztényeket - nem az ál-egyházak követőit - üldözni fogják. És érkeznek is a hírek, - bár sosem kapnak nagy nyilvánosságot - hogy atrocitások érik a keresztényeket.

Rádiós műsorában előre figyelmeztetett szeptember 11-el kapcsolatban, bár nem tudta, pontosan mikor fog bekövetkezni, de konkrétan megnevezte, ki lesz a bűnbak.

Többször próbálták lejáratni, még most is terjesztenek róla hazugságokat, egyszer például a legveszedelmesebb rádiós műsorvezetőnek nevezték.

Egyszer motorral utazott az országúton, mikor egy fekete, sötétített ablakú autó leszorította az útról, és ott hagyták az útszélen súlyos sérülésekkel. Egy járókelő segített rajta. A baleset következtében elvesztette egyik lábát.

Körülbelül egy évvel a halála előtt elküldte a feleségét és gyerekeit az Egyesült Államokból, mert tudta, hogy nincsenek biztonságban.

Ekkoriban már nagyon útban volt, adócsalási ügybe keverték, többször próbálták letartóztatni. Főleg amiatt, hogy szeptember 11-el kapcsolatos fontos információkat szivárogtatott ki.

2001. november 5-én tisztázatlan körülmények között a rendőrség agyonlőtte egy tűzharc során a háza közelében.

Az Arizonai Eagar-ban van eltemetve, egy hegyen.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

The Last Prophet - The Legacy of William Cooper



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2012. november 10. Nézettség: 841

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal