Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Kertész Imre szerint nem volt holokauszt



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2012. június 25. Nézettség: 584

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2012. június 25. 14:36
Ez egy uszító elferdített, maszatolás! Nem bizonyít semmit, hogy volt vagy nem volt, hiszen a gyerek csak azt állítja, hogy ő nem látta! Viszont megjegyzi: „ha látta volna, most nem beszélhetnének!” Én is magyarnak érzem magam! Az én nevemben ne beszéljen egy ilyen ember, főleg ne uszítson senkire. Személyesen ismertem olyan embereket, akik a gázkamra szájából szabadultak, mert időben, nem érkeztek megsemmisíteni őket. Szerencséjük volt!
Mindez vonatkozik a Gulagra is, hogy volt vagy nem volt? Az ilyen fasiszta érzelmű emberek, még önmagukkal sincsenek tisztába, nem, hogy a történelemmel.
„ Aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan” / Tamási Áron/ ..ezt a saját nevemben idéztem, nem a magyarok nevében!

(Módosítva: hétfő, 2012. június 25. 14:37)
szerda, 2012. június 27. 02:36
Azt kell mondjam h erdemes volt vegig nezni es elgondolkozni az eloado stilusan foleg mikor oszehasonlitja magat Jezussal...Hat igen leteztek es a mai napon is leteznek ilyen elolenyek,mert nem hiszem hogy az " Emberi " elnevezes megfelelo szamukra...Nagyon sok becsuletes Magyar halt meg a nagy hatalmas Fasiszta gondolkodasu szemelyekert...Az ilyen szemelyek csak a sajat igazsagat latjak maguk elott...Most mar igazan abba kellene hagyni h mi volt,azt mar tudjuk...Sokkal jobb lenne arra koncentralni h mi a teendo egy jobb elet erdekebe...Mindenkinek jogaban all jol eltolteni itt a foldon azt az idot ami neki elo van irva..Sajnos ilyen fajta elolenyek mint a videoclip szereploje meg probaljak neheziteni hulye felfogasukkal az eltoltendo idod...Jobban koncentralnak a gyuloletre mint a jelen helyzetre...Sajnos ilyenek mindeg is leteztek....
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal