Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 01 Kaotikussá vált a helyzet a franciaországi Calais környékén



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. március 1. Nézettség: 278

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. március 1. 19:59
Összecsaptak a migránsok és a rendőrök a Dzsungelnek nevezett menekülttábor lebontása során. A hétfői kilakoltatási parancs után sok bevándorló nem akarja feladni angliai álmait, így egyre elkeseredettebben küzdenek a határátlépésért.

Törmelékekkel célozták meg a biztonsági autókat, kövekkel dobálták meg a rendőröket és vasrudakkal fenyegetőztek a migránsok hétfőn este Franciaországban. A rendőrök fénygránátokkal, könnygázzal és vízágyúkkal válaszoltak. Összecsapásba torkollott a calais-i menekülttábor felszámolása.
kedd, 2016. március 1. 20:00
A migránsok az autópályára is felmentek, ahol a teherautókat is megdobálták. A káosz akkor robbant ki, amikor a hatóságok buldózerekkel érkeztek a menekülttábor területére, hogy lebontsák a fából és sátrakból összetákolt lakhelyeket. Három héten belül megpróbálják felszámolni a rögtönzött menekülttáborokat Franciaországban. Ez valószínűleg további feszültséget eredményez majd az országban.

A görög-macedón határon is pattanásig feszült volt a helyzet az elmúlt napokban a rendőrök és a több ezer veszteglő migráns között. Több összetűzés is történt. Jelenleg nyugalom van.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal