Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 23 Menekülttáborrá vált a Horgos melletti tranzitközpont környéke



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. május 23. Nézettség: 187

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. május 23. 23:53
Tovább nő a szerb-magyar határszakaszon feltorlódott migránsok száma. A Horgos melletti tranzitközpont környéke már valóságos menekülttáborrá alakult át. A bevándorlók elégedetlenek az itt uralkodó állapotokkal.

(Módosítva: hétfő, 2016. május 23. 23:54)
hétfő, 2016. május 23. 23:54
A szerb-magyar határszakaszra napról napra egyre több migráns érkezik. Amint megérkezik a segélyszervezet autója több százan állnak sorba, hogy ételt és italt kapjanak. Jelenleg mintegy 250-en lehetnek a horgos melletti tranzitközpontnál. A migránsok elmondása szerint többen már két hete várakoznak.
hétfő, 2016. május 23. 23:54
A mai reggelijüket és ebédjükre panaszkodnak a senki földjén táborozó migránsok. Szerintük ezzel nem lehet jól lakni. Vannak, akik tábortűzön főznek maguknak ételt. A sátortáborban uralkodó körülmények egyre rosszabbak – mondják a migránsok. „Nincs elég vizünk és élelmünk, nincs helyünk, ahol tartózkodhatnánk. Az elsőtől az utolsóig ez mindenkinek problémát jelent. Jómagam mintegy 15 napja vagyok itt, de van több család is, amelyek már egy hónapja itt élnek.”
hétfő, 2016. május 23. 23:55
A magyar hatóságok továbbra is csak a háborús övezetből érkező családos menekülteket engedik át az országhatáron. Ez a folyamat is csak nagyon lassan halad. „Nagyon lassú a folyamat, tizenkét embert engednek át. Ebben a táborban azonban szerintem már 200 afgán ember is van, de csak 10-12 ember léphet át. Ez nem megoldás a helyzetre. A mi családunk héttagú, de nem léphetünk át, mert nincs csecsemőnk. Itt van egy család már 25 napja, nevüket szólítják, de amikor meglátják, hogy nincs kisbabájuk, nem mehetnek át, itt kell maradniuk.”
hétfő, 2016. május 23. 23:56
A Horgos melletti tranzitközpont előtt egyre csak szaporodnak a sátrak és a bennük táborozó migránsok. Esetleges incidensről egyelőre nem érkezett hír, de hogy a bevándorlók türelme meddig tart, azt nem tudni.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal