Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 05 Esküvői kiállítás Szabadkán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. március 6. Nézettség: 435

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. március 6. 00:13
Milyen a megfelelő menyasszonyi ruha, melyik a legelegánsabb dekoráció, hogy nézzen ki az ifjú pár tortája és ki örökítse meg a jeles esemény pillanatait? Ez csak néhány kérdés, ami felmerül egy esküvő megszervezésekor. A fiatal párok most egy helyen kaphattak választ minden kérdésükre a szabadkai esküvői kiállításon. A Galleria Hotelbe déltől 18 óráig várták az érdeklődőket.
Színes buborékok röpködtek, dekoratív asztalok díszelegtek és szebbnél, szebb menyasszonyi ruhák sorakoztak. Az ifjú párok számos ötletet meríthettek, hogy tökéletessé tegyék a nagy napot.
vasárnap, 2016. március 6. 00:14
A megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása az arák legnehezebb feladata. A kiállításon fodros, hófehér ruhaköltemények, bézs színű, csipkés darabok és kövekkel dísztett lila estélyik is megjelentek. Kovács Viola: „Ez a ruha Milánóból érkezett. Nagyon könnyű, szóval a menyasszony egész nap könnyedén viselheti. Könnyű benne mozogni, táncolni.”
A fiatalok a terem díszítésére is színes ötleteket kaphattak az eseményen. Idén leginkább a virágmotívumok hódítanak. Az ékszerészek is széles kínálattal és kedvezményes árakkal várták a fiatalokat, akik gyakran egyéni karikagyűrűt szeretnének. Katančić Dejan, ékszerész, Szabadka: „A karikagyűrűket mind magunk készítjük. Különböző fémeket használunk. A fehér, sárga és a rozé arany ami az utóbbi időben nagyon populáris a fiatalok körében. Az eljegyzési gyűrűk terén a fehérarany, ami nagyon népszerű a mostani fiatalok között.”
vasárnap, 2016. március 6. 00:14
A nagy napon az ételkülönlegességekre is nagy figyelmet fordítanak. Voltak, akik ebben kértek segítséget a kiállításon. Csokoládé szökőkúttal, gusztusos aprósüteményekkel, tortákkal és egyedülálló fagylaltokkal érkeztek a kiállítók az eseményre. Mindannyian az egyedi desszertek bemutatására törekedtek. Bijan Margitić, vendéglátós, Szabadka: „Úgy gondolom, hogy ez a módszer és ez a forma, amit mi készítünk teljesen eltér a többiekétől. Szerintünk nagyon előkelő, és magára az esküvőre egy szép gesztus.”
A látványos eseményre megközelítőleg 30 kiállító érkezett. Az esküvői kiállítást 5. alkalommal szervezték meg a szabadkai Galleria Hotelben.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal