Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 20 Tavaszváró gyalogtúra Magyarkanizsa és Zenta között



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. március 20. Nézettség: 217

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. március 20. 20:14
Mintegy negyvenen vettek részt a Természetjáró Egyesület mai, Magyarkanizsa és Zenta közötti Tavaszváró gyalogtúráján, amelyet ez egyesület tagjai Sándor-napi túraként is neveznek.

Nagy Andrea ifjú biológus nem csak résztvevőként, de szervezőként is rajong a gyalogtúrákért. Májusban kedvenc helyére, a Szelevényi erdőbe kalauzolja majd el a túrázókat. „Nagyon szeretem a természetet, azért is iratkoztam biológiára, és igyekszek is részt venni minden ilyen gyalogtúrán.”
vasárnap, 2016. március 20. 20:15
A Természetjáró Egyesületnek nincs olyan túrája, amelyen a magyarkanizsai Újvári Ilona ne venne részt. A zentai túrát különösen kedveli, mert szülőfaluján, Adorjánon keresztül vezet az út. „Remélem, hogy nagyon jó lesz, nagyon jó a társaság, sokat ismerek, szinte mindenkit a gyalogtúra résztvevői közül és örülök neki, hogy itt lehetek.”
vasárnap, 2016. március 20. 20:15
A gyaloglásra ideális, kellemes, napos időben a túrázók Adorjánig a kanizsai réten keresztül, onnan Zentáig pedig a tiszai töltésen tették meg a távot. A cél a túravezető Berec Sándor pánai gyümölcsöse. „Annyit kell tudni, hogy ez körülbelül 17 kilométeres táv. Adorjánon a helyi közösség épületében fogunk megpihenni, ott nagyon szívesen látnak bennünket évek óta, és utána folytatjuk az utunkat Zentára, ahol én leszek a házigazda, és mindenkit szeretettel várok.”
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal