Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 24 Fodor Istvánt és Nemes Viktort fogadta Zenta polgármestere



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. március 24. Nézettség: 252

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. március 24. 20:06
Fodor Istvánt, a Magyar Szó újságíróját és Nemes Viktor birkózót fogadta Zenta polgármestere csütörtökön. Fodor Istvánt a magyar állam nemrég Magyar Arany Érdemkereszttel tüntette ki, míg Nemes Viktor, birkózó két hete szerzett ezüstérmet a Lettországban megrendezett Európa-bajnokságon.
csütörtök, 2016. március 24. 20:06
Fodor István a díj kapcsán elmondta, számára ez azt jelenti, hogy talán másokban is tudatosodik, hogy az újságírás nem pusztán információ átadásból áll, hanem közösségünk nyelvének és kultúrájának megőrzésében is fontos szerepet játszik. „Megtiszteltetést jelent számomra, meglepetést is, mert erre végképp nem számítottam, a szakmai kitüntetéseket ugye talán ki tudja számítani az ember és örömet is jelent ebből kifolyólag.”
csütörtök, 2016. március 24. 20:07
Nemes Viktor számára sokat jelent az, hogy az Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett. Jelenleg a nagybecskereki kvalifikációs versenyre összpontosít, hiszen álma, hogy megszerezhesse az olimpiai kvótát. „Most nyugodtan dolgozhatok tovább, javíthatok ezen, hogy minél fényesebb érmeket hozzak Zentának és Szerbiának is.”
csütörtök, 2016. március 24. 20:07
Ceglédi Rudolf, Zenta polgármestere hangsúlyozta: fontosnak tartja, hogy megtisztelje azokat az embereket, akik a város hírnevét öregbítik kimagasló eredményeikkel. „Figyeljük az ő tevékenységüket, értékeljük a munkájukat, ugyan úgy az újságírást, mint a sportot. Érezzék azt, hogy velük vagyunk és érezzük azt, hogy mi értünk is dolgoznak.”

A város elismerése jeléül a polgármester gratulált és ajándékot nyújtott át a díjazottaknak és kísérőiknek.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal