Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 01 Majálisi kavalkád Palicson



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 1. Nézettség: 344

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 1. 19:25
Már kora reggel látogatók százai érkeztek Palicsra, a munka ünnepére. Az üdülőtelep hatalmas színes kavalkáddá változott. Látnivalóból és színes programokból akadt bőven. A tópart legnépszerűbb helyszínei idén is a vidámpark és az állatkert. A sétában megfáradt majálisozókat pedig lacikonyhák várták ínycsiklandó falatokkal és hűsítő italokkal.
vasárnap, 2016. május 1. 19:25
Az állatkertben a látványetetés volt a legnépszerűbb program. A gyerekek kedvenc állataikkal is testközelbe kerülhettek. A 11 éves Annát arról kérdeztük, hogy neki melyik a kedvenc állata. Árpás Anna: „A ló. Most próbáltam velük megismerkedni, de nem annyira sikerült. Mindig elmentek tőlem.”

A majálisi szeles időjárás a vitorlásoknak kedvezett igazán. Ami azért jó hír, mert idén 70. alkalommal rendezik meg a nyílt országos vitorlásbajnokságot. A szél elől azonban el lehetett bújni a lacikonyhákba, ahol finom ételekkel várták a sétába megfáradt vendégeket.
vasárnap, 2016. május 1. 19:26
Palicson idén is nagyszámú látogatóra számítanak, nemcsak a környező településekről, de külföldről is. Pletl Ádám, idegenforgalmi referens, Palics Park Kft.: „Körülbelül ötvenezer emberre számítunk. Természetesen ezt befolyásolhatja majd az időjárás, ami változékony, sőt mára már esőt is mondtak. A szálláshelyekről kapott információk alapján, azok mind foglaltak. Tehát ez is alátámasztja azt, hogy az emberek a hosszú hétvégé
vasárnap, 2016. május 1. 19:26
Palics turisztikai fejlesztése folyamatos – hangsúlyozta a programsorozat hivatalos megnyitóján Maglai Jenő, Szabadka polgármestere. „Egyértelmű az, hogy a víznek a minősége is javul. Azok az intézkedések, amelyek foganatosítva lettek, kezdik már megadni az első eredményeiket, és azt gondolom, hogy a 2016-os évben, ha nem is, de a 2017-es évben a Palicsi-tóban mindenféleképpen lehet majd fürdeni is.”
vasárnap, 2016. május 1. 19:27
A tóparton egymást érték a kézműves termékeket kínáló asztalok. A legnagyobb sorok a majálisi ünnepek nélkülözhetetlen finomságát, a kürtöskalácsot árusító standok előtt kígyóztak. A hatalmas vidámpark pedig nemcsak a gyermekeknek, de a felnőtteknek is kellemes kikapcsolódást nyújtott.

Gazdag kulturális és sportprogram, koncertek és természetesen finom falatok várták a majálisozókat a Palicsi-tó partján. Idén 126. alkalommal rendeztek majálist Palicson.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal