Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 25 Ballagás a Szabadkai Zeneiskolában



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. május 25. Nézettség: 262

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. május 25. 19:48
Ballagást tartottak a Szabadkai Zeneiskolában. Idén az intézményben 25-en érettségiztek. A diákok többsége továbbtanul, sokan külföldi akadémiákon. A több mint 145 éves intézmény a világ minden táján felhasználható és fejleszthető tudást ad tanulói számára – emelte ki Barlai Edit igazgató.
szerda, 2016. május 25. 19:48
A végzősök könnyes szemmel énekelték utolsó dalaikat a Zeneiskola falai között. Sokan örökre szívükbe zárják az intézményt. Fleisz Miklós, végzős diák: „Nekem az iskola maga. Az emberek akik itt játszanak, az a sok művész, sok tanár. Sok vicces fiatal, szigorú, komoly tanár. Minden hiányozni fog.”
szerda, 2016. május 25. 19:49
A ballagó diákokat a zeneiskola harmadikosai búcsúztatták ünnepi műsorral. Bakos Rebeka, végzős diák: „Szerintem amire a zeneiskola tanít minket, azok közül a legfontosabb a csapatszellem. Mert együtt zenélünk, és más iskolákban ez nincs meg annyira ez az összedolgozás, együtt dolgozás, csapatmunka. Szerintem ez egy sajátossága ennek az iskolának, hogy megtanítanak minket erre.”
szerda, 2016. május 25. 19:50
Az igazgató beszédében kiemelte, az intézmény kellőképpen felkészítette a diákokat a rájuk váró kihívásokra, akárhol is folytatják majd tanulmányaikat. Barlai Edit, igazgató, Szabadkai Zeneiskola: „A középiskolában fejlődik ki a diákok értékrendje, úgyhogy elég nagy a feladata a középiskolának ebben. A zeneiskola kicsit másképp működik mint a többi középiskola, családias a hangulat, vannak órák ahol minden generáció együtt van. És így könnyebben kialakul egy olyan értékrend, ami utána használható.”
szerda, 2016. május 25. 19:50
A búcsúztatón a végzősök közös táncot adtak elő, és elénekelték a ballagók hagyományos himnuszát, a Gaudeamus igiturt.
szerda, 2016. május 25. 19:50
A búcsúztatón a végzősök közös táncot adtak elő, és elénekelték a ballagók hagyományos himnuszát, a Gaudeamus igiturt.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal