Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

03 06 Árvíz Nyugat-Európában



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. június 4. Nézettség: 340

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. június 4. 01:00
Árvíz sújtja Nyugat-Európát. Németországban már levonult az ár. Belgiumban, Franciaországban a heves esőzések miatt többen is életüket vesztették. Párizsban és környékén több ezer embert kellett kitelepíteni, lakások ezreiben pedig nincs áram.
szombat, 2016. június 4. 01:01
Óriási erővel pusztított az árvíz Németországban. A legérintettebb Bajorországban legkevesebb hat ember vesztette életét az áradás miatt, és többen eltűntek. Az ország déli részén hidak szakadtak be, az utakat pedig elöntötte a sár.
szombat, 2016. június 4. 01:01
Belgium dél-keleti országrészében a hirtelen lezúduló esőzés miatt számos lakóház és a Luxemburg felé vezető utak egy része víz alá került, az árvíz autókat borított fel és egy embernek nyoma veszett.
szombat, 2016. június 4. 01:02
Az árvíz Közép- és Észak-Franciaországot is sújtotta. Az víz falakat döntött ki. Autók, kamionok rekedtek az árban, 22 ezer lakás maradt áram nélkül. Az emberek csónakokon próbáltak kimenekülni a víz fogságából. A franciaországi áradásnak eddig két halálos áldozata van.
szombat, 2016. június 4. 01:02
Az árvíz Párizst sem kíméli, a francia fővárosban kilépett medréből a Szajna. Lezárták a híres Louvre múzeumot és a Musée d’Orsay-t és megkezdték a műkincsek biztonságba helyezését.
szombat, 2016. június 4. 01:03
Az Szajna vízszintje meghaladta az öt és fél méteres magasságot, az emberek folyamatosan próbálják kimenteni értékeiket.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal