Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 18 Stresszoldó napot tartottak Zentán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. június 18. Nézettség: 272

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. június 18. 16:34
Stresszoldó napot tartottak Zentán, a Tisza-part–Alvég helyi közösségben. A VII. Életmód Konferenciának ugyanis a stresszoldás volt a központi témája, amelyet ezúttal is az Éld az életed! Egyesület hívott életre.
szombat, 2016. június 18. 16:34
A Fehérszarvas Dobkör nyitó szertartásával kezdődött a VII. Életmód Konferencia keretében megszervezett stresszoldó nap. Jenei Kornélia, résztvevő: „Olyan dolgokkal ismerkedhetünk meg, amelyeket otthon nagyon jól tudunk magunkon alkalmazni, hogy feloldjuk a stresszt.”
szombat, 2016. június 18. 16:35
A stresszoldó foglalkozások során a résztvevők egyebek mellett a hahotajógával is megismerkedhettek. Az Indiából származó módszer számos pozitív hatása miatt térségünkben is mind nagyobb népszerűségnek örvend. Kispál Sándor, vezető, Hahota Jóga Klub, Hódmezővásárhely: „Ez kitűnő stresszoldó, vizsgálatok bizonyítják, hogy tíz perc aktív nevetés az harminc perc kocogással ér fel, és kb. 300 fajta izmot mozgat meg.”
szombat, 2016. június 18. 16:35
A szakemberek szerint a stressz olyan probléma, amely valamennyiünket érint, kezelni azonban csak kevesen tudjuk. Heinrich Olga, pszichológus, pszichoterapeuta: „Nagyon szeretjük a passzív megoldásokat, a külső segítséget, nem foglalkozunk azzal, hogy mi magunk mit tehetünk a jobb, minőségesebb életért, nem merünk bevállalni őszinte gondolkodást, nem merünk dolgozni saját lelkivilágunkon.”
szombat, 2016. június 18. 16:35
Ezen szerettek volna változtatni a rendezvényt életre hívó az Éld az életed! Egyesület illetékesei. Sándor Terézia, elnök, Éld az életed! Egyesület: „Megadjuk az embereknek a lehetőséget, hogy tanuljanak, és megtanulják azt, hogy hogyan lehet a stresszt oldani, ezáltal egészségesebbek leszünk testileg és lelkileg is.”
szombat, 2016. június 18. 16:36
A szervezők éppen ezért abban bíznak, hogy a résztvevők a mindennapok során is alkalmazni fogják majd azokat a stresszkezelési módokat, amelyeket a stresszoldó napon elsajátítottak.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal