Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 30 A Beatrice is fellépett a Kanizsa Feszten



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. július 1. Nézettség: 268

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. július 1. 00:28
A szerdai első napra sokan kilátogattak. A közönséget is megénekeltette a már sokadszor Magyarkanizsán vendégeskedő Beatrice zenekar.
péntek, 2016. július 1. 00:29
Nagy Feró, frontember, Beatrice: „Életünknek ez mindig egy nagy dolga, amikor a határon túlra megyünk. Ez így van Erdélyben, Felvidéken vagy itt Délvidéken, és itt egy kicsit más dalaink értelme. Megváltozik egy picit. Pici csavar lesz benne. Egészen más dolog, hogyha az ember itt Délvidéken énekel arról, hogy magyar vagyok, magyarnak születtem, és ez más Magyarországon. Egy picit itt hangsúlyosabb.”
péntek, 2016. július 1. 00:31
Jó arc vagy Feró /magyarul Fas*a gyerek!!!!!!!!!!!!!!/
péntek, 2016. július 1. 00:31
A nagyobb zenekarok mellett több tehetséges vajdasági banda is megmutatta magát a fesztivál színpadán. A szerdai napon elsőként a szabadkai D ZOO együttes tépte a húrokat. Filip Budanović, énekes, D ZOO: „Nekünk nagyszerű volt, nagyon szép itt Kanizsán. Pompásan éreztük magunkat ebben a környezetben, sok fiatalt láttunk a színpad előtt, remélem nekik is tetszett, mi élveztük.”
péntek, 2016. július 1. 00:32
A fesztivál első napjára nem csak a fiatalok, az idősebb korosztály és a város frissen megválasztott polgármestere, Fejsztámer Róbert is kíváncsi volt. „A községünk részére úgy általánosságban is plusz lehetőségeket jelent, főleg a vendéglátóipar számára és az idegenforgalom számára, hogyha ekkora, tömeges rendezvény kerül megrendezésre............

(Módosítva: péntek, 2016. július 1. 00:33)
péntek, 2016. július 1. 00:32
- ...főleg hogyha itt ugyebár több napról, 4-5 napról beszélünk, azonban, ami nekünk még fontosabb ennél az az, hogy visszahozzák az életet a Tisza-partra, hiszen a Tisza-part a nyári szezonok alkalmával mindig az élet központja és a zsongás központja volt Magyarkanizsán, ez az elmúlt években egy kicsit alábbhagyott.”

(Módosítva: péntek, 2016. július 1. 00:33)
péntek, 2016. július 1. 00:33
A buli egészen hajnalig tartott. A fesztivál egészen vasárnapig várja az érdeklődőket, olyan fellépőkkel, mint az Ossian, Wellhello, vagy Marko Nastić.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal