Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 14 Most az eső nehezíti a táborlakó migránsok életét



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. július 14. Nézettség: 292

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. július 14. 20:10
Tűz mellett melegedve, vagy szorgosan telt a migránsok mai napja a horgosi sátortáborban. Többen közülük a tegnapi zivatar okozta kisebb károkat hozták helyre, mások pedig tűzifát gyűjtöttek. Jelenleg hétszázan tartózkodnak a táborban, többségük kisgyerekes család.
csütörtök, 2016. július 14. 20:11
Rendőrök felügyelnek a horgosi sátortáborban, a migránsoknak azonban nem a rendbontáson jár az eszük. Ennél sokkal fontosabb dolguk van, menedéket kell keresniük a szeles, esős időjárás elől és beázott sátraikat kell kitakarítaniuk.
csütörtök, 2016. július 14. 20:11
A gyerekek meglehetősen örülnek, hogy véget ért a kánikula, a szülőknek azonban nagy fejtörést okoz, hogy hogyan vészeljék át az előttünk álló esős napokat. Fát gyűjtenek és aprítanak a felnőttek. A hűvösebb időben a tábortűz melege elengedhetetlen a kisgyermekes családok számára. „Múlt éjszaka esett a táborunkban, nagyon rossz itt a helyzet. Jött az eső, semmit sem tudtunk csinálni, itt maradtunk. Nagyon rossz körülmények között élünk itt.”
csütörtök, 2016. július 14. 20:11
Az erős szél sok sátrat megrongált, így többen a közeli erdőben kerestek menedéket. „Beszaladtam a dzsungelbe, a fák közé. A múlt éjszakát a fán töltöttem, addig, amíg el nem állt az eső. Nem aludtam múlt éjjel, nehéz volt.”
csütörtök, 2016. július 14. 20:12
Az illetékesektől megtudtuk, hogy néhány család még a zivatar előtt átköltözött a szabadkai befogadóközpontba annak reményében, hogy ott nem sátorban kell átvészelniük az esős napokat. A horgosi sátortáborban jelenleg körülbelül hétszázan tartózkodnak.
csütörtök, 2016. július 14. 20:14
Tervezetten, szépen szivárognak be Balkánra... tovább a Magyar hátárra és onnan tovább......... Nap-mint nap ........és ennek sosem lesz vége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal