Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Folyamatos letartóztatások a törökországi puccskísérlettel kapcsolatban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. július 18. Nézettség: 356

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. július 18. 20:03
Folyamatosak a péntek éjszakai törökországi puccskísérlettel kapcsolatos letartóztatások a közel-keleti országban. A katonai puccs feltételezett parancsnokát, Akin Öztürk-öt, a légierő egykori vezetőjét is őrizetbe vették.
hétfő, 2016. július 18. 20:04
Akin Öztürk-öt több másik puccsista katonai vezetővel együtt vitték be egy törökországi rendőrségre. Több bíró és ügyész is rács mögé került. Erdogan államfő vasárnap az isztambuli Fatih mecsetben a puccskísérlet áldozatainak gyászszertartásán azt mondta, minden állami intézményt megtisztítanak a gülenista vírustól.
hétfő, 2016. július 18. 20:04
A péntek esti puccskísérletben résztvevők közül többen voltak fiatal kiskatonák. Őket, több forrás szerint tisztjeik egy egyszerű gyakorlatra vezényelték ki, és csak az utcán jöttek rá, hogy ők is a puccskísérlet résztvevői. Az interneten több olyan videót is lehet találni, amelyekben az akció leverése közben az utcára vonuló civilektől a rendőrök védik meg a fiatal sorkatonákat.
hétfő, 2016. július 18. 20:04
A hétvégi törökországi történések a brüsszeli kormányközi konferencián is téma lesz. Federica Mogherini, kül-és biztonságpolitikai főképviselő, Európai Unió: „Nyilvánvalóan beszélni fogunk a külügyi miniszterekkel Törökországról, az ülés kezdetén, ezért megváltoztattuk a napirendet.
hétfő, 2016. július 18. 20:05
Mi voltunk az elsők azon a tragikus estén, akik hangsúlyozták, hogy a demokratikus és törvényes intézményeket meg kell védeni. Ma a miniszterekkel együtt is kimondjuk, hogy ez természetesen nem azt jelenti, hogy a jogállamiság nem számít az országban. Ezt meg kell védeni az ország érdekében.”
hétfő, 2016. július 18. 20:05
A tisztogatások a rendőrségnél is folynak. A testülettől nyolcezer ember bocsátottak el. Hivatalos adatok szerint a péntek éjjel kezdődött puccskísérletben legalább 265-en vesztették életüket, 104 puccsista és 161 civil. A sebesültek számát 1440-re becsülik.
hétfő, 2016. július 18. 20:06
Sok török van.............
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal