Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 25 Robbantásos merénylet Németországban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. július 26. Nézettség: 300

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. július 26. 00:41
Újabb támadások történtek vasárnap Németországban a müncheni eset után. Tegnap délután egy szír férfi bozótvágókéssel végzett egy személlyel. Este pedig felrobbantotta magát egy szír bevándorló a Nürnberg közelében lévő Ansbach óvárosában. A detonációban a merénylő életét vesztette, többen súlyosan megsebesültek.
kedd, 2016. július 26. 00:42
úlius 18-án egy tizenhét éves afgán fiú öt embert sebesített meg a németországi Würzburg közelében egy vonaton. Német különleges egységek tartóztatták fel. A kiskorú az Iszlám Állam nevében gyilkolt.
kedd, 2016. július 26. 00:42
Néhány nappal később egy 18 éves német-iráni kettős állampolgár kilenc embert megölt, huszonegyet megsebesített Münchenben. Az áldozatok között egy magyar állampolgár is volt. A német hatóságok tájékoztatása szerint ámokfutásról volt szó, a merénylőnek nem volt köze az Iszlám Államhoz.
kedd, 2016. július 26. 00:43
Vasárnap délután a Stuttgarthoz közeli Reutlingenben egy 21 éves szíriai menekült bozótvágókéssel ölte meg egyik ismerősét, egy lengyel nőt egy török gyorsbüfében, két másik embert pedig megsebesített. A hatóságok szerint nincs arra utaló jel, hogy a menedékkérő terrorista lett volna.
kedd, 2016. július 26. 00:43
Néhány órával később már újabb merényletről érkeztek információk. Felrobbantotta magát egy férfi a Nürnberg közelében lévő Ansbach óvárosában. A merényletben csak a támadó vesztette életét, tizenketten azonban megsérültek, köztük hárman súlyosan.
kedd, 2016. július 26. 00:43
Egy hátizsákos férfi megpróbált bejutni egy helyi fesztivál területére, de nem engedték be, mert nem volt belépőjegye. Egy ideig fel-alá járkált, majd egy közeli borozó teraszánál álldogálva, este 10 óra körül működésbe hozott egy bombát, ami a hátizsákjában volt. A szerkezetben fémdarabok is voltak, így a detonáció több embert sebesített meg.
kedd, 2016. július 26. 00:43
A robbanás után kétszáz rendőr és háromszázötven mentő és tűzoltó érkezett az ansbachi óvárosba.

A bajor tartományi belügyminiszter első nyilatkozatában iszlamista öngyilkos merényletről beszélt. Hozzátette, felháborítónak tartja, hogy bárki is visszaéljen a humanitárius menedékjoggal. A férfit az uniós menekültügyi ujjlenyomat-nyilvántartó rendszer adatai alapján Bulgáriában és Ausztriában is regisztrálták. Németországban azonban visszautasították menedékkérelmét, majd felszólították Németország elhagyására.
kedd, 2016. július 26. 00:44
Egyes információk szerint a férfi lelkiállapota labilis volt, kétszer megpróbált véget vetni életének, és az öngyilkossági kísérletek miatt korábban kórházban ápolták. A rendőrség is ismerte, kábítószerrel való visszaélés és kényszerítés miatt folytattak eljárást ellene.
kedd, 2016. július 26. 00:44
A Németországot sújtó támadások után felerősödtek a német bevándorláspolitikát ellenző hangok. Az országban a fegyvertartás kérdése is napirendre került.
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal