Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016-12-22 Még mindig szökésben van a berlini merénylet gyanúsítottja



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. december 22. Nézettség: 284

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. december 22. 18:28
Továbbra is szökésben van a tunéziai Anis Amri, aki ellen nemzetközi körözést adott ki szerdán a német rendőrség a hétfői berlini kamionos merénylet elkövetésének megalapozott gyanújával. A támadásnak szerb vonatkozása is van, a huszonéves tunéziai bevándorló egy német és szerb állampolgársággal rendelkező férfinél lakott albérletben, akinek köze lehet az Iszlám Állam terrorszervezethez.
csütörtök, 2016. december 22. 18:29
Anis Amri azután vált első számú gyanúsítottá, miután szerdán a teherautó vezetőfülkéjében megtalálták személyes dokumentumát. Egyes hírforrások szerint azóta már rögzítették az ujjlenyomatát a kamion ajtaján. A biztonsági jelentések alapján a huszonéves tunéziai férfi legalább négy személyazonosságot használ, és egy radikális iszlamista hálózat tagja.
csütörtök, 2016. december 22. 18:29
Anis Amri 2015 júliusában érkezett Németországba menedékkérőként. A kérelmét az idén júniusban elutasították, hazatoloncolni mégsem tudták, mivel nem voltak papírjai. Annyit már kiderítettek a nyomozók, hogy a tunéziai gyanúsított egy német és szerb állampolgársággal is rendelkező férfinél lakott albérletben, akit még novemberben letartóztatottak. Kiderült, hogy köze lehet az Iszlám Állam terrorszervezethez.
csütörtök, 2016. december 22. 18:29
Boban Sz. élettársával egy 50 négyzetméteres dortmundi lakásban radikális iszlamista emberek toborzásával foglalkozott – állítják a szerb férfi egykori szomszédai. Boban szerette, ha az Abdurahman néven szólítják őt a hozzá járó emberek. A szerb férfit már augusztusban figyelte a német rendőrség, de akkor a bizonyítékok hiánya miatt nem tartóztatták le. A Boban Sz.-nél is élő tunéziai Anis Amrit azzal gyanúsítják a német hatóságok, hogy ő hajtotta végre a hétfői berlini kamionos merényletet, amelyben 12-en életüket vesztették és további félszázan megsebesültek.
csütörtök, 2016. december 22. 18:29
Német lapjelentések szerint radikális iszlamista körök már hónapok óta tervezhették a karácsonyi vásáron végrehajtott támadást, amelynek feltételezett elkövetője öngyilkos merénylőnek is ajánlkozott.
csütörtök, 2016. december 22. 18:30
Egy olasz nőt azonosítottak a berlini karácsonyi vásáron elkövetett terrorista merénylet nyolcadik áldozataként – erősítette meg az olasz kormány. Angelino Alfano külügyminiszter közölte, hogy a német hatóságok befejezték a 31 éves olasz nő azonosítását. Ugyancsak ma vált ismertté, hogy a merénylet következtében egy izraeli nő is meghalt. Férje, aki szintén izraeli állampolgár, súlyosan megsérült a merényletben. A tizenkét halálos áldozat között van a kamion lengyel sofőrje, rajta kívül hat német állampolgárt is azonosítottak, három áldozat kiléte még nem ismert.
csütörtök, 2016. december 22. 18:30
Ötször ennyien is meghalhattak volna a berlini karácsonyi vásárban történt támadásban, ha valaki nem rántja félre a kamion kormányát – írja az Index.hu. A többtonnás jármű 60-80 méteren át gázolt át embereken és a fabódékon, majd hirtelen balra kanyarodott, és visszament az úttestre. Hogy ki rántotta félre a kormányt, nem tudni. Vélhetően vagy az elkövető tette ezt, vagy a kamion eredeti sofőrje, aki lehet, hogy még élt a gázolás idején. A lengyel férfit a boncolási jegyzőkönyv szerint a terrorista késsel többször megszúrta a vezetőfülkében, de csak akkor lőtte fejbe, amikor a teherautó megállt, ő pedig elfutott
csütörtök, 2016. december 22. 18:31
Éljen a liberális-demokrácia!!!!!!!!!!!!!!!
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal