Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 08 24 Megnyitotta kapuit a SZIN



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. augusztus 25. Nézettség: 287

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:51
Kedd délután 5 órakor megnyitotta kapuit a Szegedi Ifjúsági Napok. A nulladik napon zenei programokat még nem szerveztek, de akik kivárták a sort, a legjobb sátorhelyek közül válogathattak.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:51
A beengedés a szigorú átvizsgálások ellenére gördülékenyen haladt, a szervezők azonban arra kérik az ezután érkezőket is, hogy a fesztivál honlapján szereplő tiltott tárgyakat ne hozzanak magukkal.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:51
A belvárosi hídig ért a sor a Szegedi Ifjúsági Napok bejáratánál kedd délután. A szervezők úgy döntöttek, hogy a korábbi években tapasztalt tumultust elkerülendő, már a fesztivál nulladik napján megnyitják a partfürdőt. A leglelkesebb szinezők ezért már délelőtt megkezdték a sorban állást.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:51
Csapó Enikő: „Azért jöttünk ide, mert minden évben szerettünk volna kijönni, de eddig még sose jött össze rá a pénz vagy az alkalom, most végre itt vagyunk, reggel 11 óra óta itt várunk, hogy végre bejöjjünk és már tényleg nagyon várjuk a fesztivált.”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:52
Erdős Réka: „Elsősorban a jó sátorhelyért jöttünk ilyen korán, én már sok fesztiválon voltam idén nyáron és hát tapasztalatból tudom, hogy elsőként érkezni jó, mert hogy az fontos, hogy árnyékban legyen a sátrunk”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:52
A SZIN a nyár utolsó nagy fesztiválja, az ország szinte minden pontjáról érkeznek a bulizni vágyó fiatalok. Kovács Petra: „Én voltam most a Soundon, meg a Szigeten is, mind a kettő nagyon jó volt, de ez a szegedi fesztivál számomra azért igazán különleges, mert az összes barátom, mindenki akit ismerek iskolából, családtagok, mindenki itt van. Nem is igazán a programokért jövök, csak az emberekért, meg a hangulatért, de természetesen nagyon várjuk Aeron Chup-át, én Kis Grófót imádom úgyhogy az is nagyon jó lesz. Reméljük. Itt leszünk minden nap.”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:52
A SZIN szervezői szerint az idei fesztivál minden eddiginél biztonságosabb lesz, erre garancia a nagyszámú biztonsági személyzet és a rendőrség, amely kiemelten kezeli a rendezvényt. A kapuknál csak teljes ellenőrzés után lehet belépni.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:53
Madár Krisztán, szolgálatvezető: „Semmiféle szúró-vágó eszköz nem jöhet be a rendezvény területére, illetve rendőr kollégák kutyával segítenek abban, hogy kábítószer sem érkezzen be, megpróbáljuk ezeket is kiszűrni, illetve minden olyan eszköz, ami támadásra alkalmas, elletve hát sérülést tud okozni.”
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:53
A szervezők felhívják a fesztiválozók figyelmét, hogy alkoholt semmilyen formában nem engednek át a kapukon, ásványvizet csak maximum fél literes kiszerelésben vihetnek be a látogatók.
csütörtök, 2016. augusztus 25. 12:57
Jó bulizást................!
10 megjegyzés | 1 / 1 oldal