Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 02 Városnapi koncertek Szabadkán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. szeptember 4. Nézettség: 329

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:31
Pénteken is a zenéé volt a főszerep. A főtéren elsőként a helyi közönség kedvence, a Perpetuum mobile lépett színpadra. A legnagyobb érdeklődés mégis Szerbia legnépszerűbb esztrád-zenekarának, a Lexington együttesnek a koncertjét kísérte.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:31
Szeptember 1-jén, csütörtökön volt Szabadka Város napja. Az egész napos program mellett koncertekkel várták az ünneplőket a város főterén. Ma tovább folytatódik a városnapi kavalkád, a szervezők egész napos programmal várják az ünneplőket. Ma a Perpetuum mobile és a Lexington együttes lép színpadra.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:31
Szeptember elsején több százan gyűltek össze Szabadka központjában, nemzetiségtől és korosztálytól függetlenül ünnepelték együtt a város napját.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:32
A legkisebbek is élvezték a városnapi műsort. Tara Stevanov még csak másodikos, de már most nagyon szereti szülővárosát. “Azért szeretem, mert szép és mert betartják a szabályokat.”
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:32
Ágyas Sándor házitanító 8 éve él a városban, nagyon szereti a szabadkai épületeket. “A Népszínházból már csak az eleje maradt meg, de ennek is nagyon örülünk. A többi épületet is kedvelem. Van egy utca, ahol még megvan az úgynevezett macskakő, az nagyon szép.”
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:32
A Szabadka főterén felállított nagyszínpadon először a Vajdasági Kamarazenekar adott koncertet.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:32
Ezután a Budapesti Operettszínház művészei léptek színpadra. Oszvald Marika operetténekes örömmel énekelt a szabadkai közönségnek. “Mindenütt nagyon szeretik az operettet. Egyébként ez nagyon jó megmérettetés, mert külföldön nem annyira ismerik az embert. Ha ott sikert ér el, akkor megerősítik az embert abban, hogy még csinálni kell.”
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:33
Az est végén Pély Barna magyarországi zenész szórakoztatta a közönséget. A United és a B-the First frontemberét szép emlékek és barátságok kötik Szabadkához. “Úgy érzem, hogy szinte állandó kapcsolatban vagyok az itteni folyamatokkal, érzésekkel. Majdnem olyan, mintha haza jöttem volna. Röhejesen hangzik, de valóban így van.”
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:33
A szervezők a fiatalabb és idősebb korosztálynak is igyekeztek kedvezni. A kiállítások és filmvetítések mellett további koncertekkel várják az város napját ünneplőket.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:33
Fantasztikus volt.......gratula........!
18 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »