Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 18 Füzér lovasa nyerte a 9. Nemzeti Vágtát



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. szeptember 19. Nézettség: 323

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. szeptember 19. 21:23
Kun Ferenc, Füzér község képviselője nyerte meg a budapesti Nemzeti Vágtát. A nemzetközi verseny győztese Szlovénia színeiben Teodor Kolarič lett. Szerbia képviselője ötödikként ért célba.
hétfő, 2016. szeptember 19. 21:23
Nehéz starttal indult el a Nemzetközi Vágta döntője Budapesten. A 2500 méteres megmérettetésen végig a katari versenyző vezetett, szinte az utolsó pillanatig magabiztosan tartotta előnyét. Az utolsó kanyar után azonban Teodor Kolarič lovával megelőzte az egész mezőnyt és elsőként vágtatott a célba. A második helyen Csehország lovasa végzett, míg a harmadik a sokáig vezető Katar képviselője lett.
hétfő, 2016. szeptember 19. 21:23
A Szerbia színeiben versenyző Suzana Sekulić az ötödik helyen ért célba. Teodor Kolarič, a Nemzetközi Vágta győztese: „Azt gondoltam, hogy el fogom veszíteni az összecsapást, mert elaludtam a rajtot, de a lovam nagyon jó volt, nem adtam fel és ő könnyen nyert.”
hétfő, 2016. szeptember 19. 21:24
Nagyszerűen rajtoltak a Nemzeti Vágta döntőjének lovasai. Izgalmas körök elé néztek a versenyzők. Németh János, Baja lovasa leesett Mennydörgés hátáról. Néhány pillanatig nem lehetett tudni ez befolyásolja-e a döntőt, de azután a versenybírók végig engedték a versenyt. A lovasát vesztett hátas érdekes módon végig a mezőny elején vágtatott, elsőként is ért célba, de mivel hajtója nélkül tette ezt, a versenye érvénytelen lett.
hétfő, 2016. szeptember 19. 21:24
Nagy verseny után a fiatal Kun Ferenc, Füzér község képviselője ért elsőként a célba. Mögötte Szentkirály és Csemő lovasai végeztek. A verseny győzteseinek, a lovasnak és a lovának is ez volt az első Nemzeti Vágtája. Nagy valószínűség szerint azonban nem az utolsó – mondta Kun Ferenc. „Én lovagolok a galoppon a Kincsem Parkban, remélem, bízom benne, hogy jövőre is tudom ülni Viktóriát, hogyha a tulaj úgy akarja, aztán meglátjuk. Készülünk vele, és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.”
hétfő, 2016. szeptember 19. 21:24
Jövőre még különlegesebb Nemzeti Vágtára lesz kilátás, mivel jövőre lesz 10 éves a rendezvény.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal