Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 27 Hillary Clinton volt jobb a kedd esti elnökjelölti vitában



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. szeptember 27. Nézettség: 307

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. szeptember 27. 19:25
Egymásnak esett Trump és Clinton – meghozta a harcot az amerikai elnökjelöltek első, történelmi tévévitája, amelyet egy New York-i egyetemről közvetítettek. A demokrata Hillary Clinton és a republikánus Donald Trump másfél órás szócsatáját több mint százmillióan követték élőben. Trump ügyesen vitte át üzenetét a vita első harmadában, de több fontos pillanatból is Clintonnak sikerült jobban kijönnie, miközben komolyabb hibát egyikük sem követett el.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:25
Baráti kézfogással üdvözölte egymást a két jelölt. A „presidental debate”, ahogy az amerikaiak nevezik, vagyis az elnöki vita első perceinek barátságos hangulata hamar heves szócsatába csapott át. Gazdaságélénkítéssel indítottak. Clinton infrastrukturális beruházásokat, minimálbér-emelést és a középosztály felemelését ígérte hétfőn este. Trump a külföldre telepedett vállalakozásokat hozná haza, sok-sok új álláslehetőséget teremtve, és Kínát okolta az amerikai munkahelyek elvesztéséért.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:25
Szó esett a volt külügyminiszter email-botrányáról is. Hillary Clinton szerint ez hiba volt, ma már másként cselekedne, de nem kér bocsánatot azért, hogy saját magánszerverét hivatalos célokra használta. Clinton ezzel szemben Trump adóbevallását firtatta, szerinte ugyanis vetélytársának van takargatnivalója, kibújt az adófizetés alól, amikor kaszinói voltak, és nem áldozott közügyekre vagy jótékonyságra egyetlen centet sem.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:25
. Clinton továbbá azt mondta, helyre kell állítani a bizalmat a fekete közösségek és a rendfenntartó erők között. Rehabilitációs programokat javasolt a börtönviselt afro-amerikaiaknak és a fegyverviselés szigorítását szorgalmazta.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:26
Donald Trump szerint Clinton képtelen kimondani két szót: törvény és rend. Hozzátette, egyes városokban olyan rossz a közbiztonság, hogy az ember az utcán sétál és agyonlövik, ott, ahol bandák randalíroznak. Trump végül elmondta, vetélytársában nincs elég életerő ahhoz, hogy elnök legyen, de támogatja őt, ha mégis őt választják meg elnöknek.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:26
Elemzők, szakértők, újságírók szerint a vitában Hillary Clinton több pontban is felülkerekedett a republikánus Trumpon. Higgadtan, gyakorlatiasan viselkedett, miközben Trump láthatóan ideges, sőt felkészületlen volt.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:26
A következő szemtől szembeni összecsapás két hét múlva lesz október 9-én – közte október 4-én az alelnökjelöltek vitájával, ami várhatóan nem dönti el a lényegi kérdéseket –, azután pedig október 19-ére tervezett harmadik fellépésük zárja a sorozatot. November 8-án tartják az 58. elnökválasztást az Egyesült Államokban.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal