Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 11 09 Hillary Clinton elismerte a vereségét



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. november 10. Nézettség: 277

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. november 10. 18:51
Elismerte az amerikai elnökválasztáson elszenvedett vereségét Hillary Clinton, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje. Helyi idő szerint délben állt színpadra, órákkal azután, hogy kiderült, Donald Trump nyerte meg a választást. A vereség fájdalmas, de el kell fogadni – fogalmazott. Hangsúlyosan szólt arról is, hogy “megéri a küzdelem azért, amiben hiszünk”.
csütörtök, 2016. november 10. 18:51
Új ruhában, felfrissített sminkkel és frizurával állt támogatói elé Hillary Clinton. Összeszedett és elegáns beszédet mondott, miután némileg megemésztette vereségét. Clinton azt mondta, úgy tűnik, mélyebben megosztott a társadalom, mint gondolta, de hisz Amerikában. „Én őszintén hiszek és remélek Amerikában, remélem, önök is mind így tesznek. Ez a jövőre nézve az igazi ígéret. Donald Trump lesz az elnökünk, és tartozunk neki annyival, hogy esélyt adunk a vezetésre számára, és biztosítjuk a békés hatalmi átmenetet. Ezt nem egyszerűen csak elfogadjuk, hanem üdvözlendőnek is tartjuk. A jogállamiságot emeljük a magasba, mindenki egyenlő jogait, egyenlő méltóságát, a szólásszabadságot, a véleménynyilvánítás szabadságát. Ezeket tartjuk a legfontosabbaknak és ki kell állnunk, meg kell védenünk őket.”
csütörtök, 2016. november 10. 18:51
Megismételte, még az éjszaka gratulált Trumpnak, és felajánlotta az együttműködését. Feladatunk polgárként, hogy kivegyük a részünket a jobb és igazságosabb Amerika kiépítésében – magyarázta. Köszönetet mondott munkatársainak, az Obama-házaspárnak, családjának, és minden támogatónak.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal