Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 02 Betyárnap Ludason



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. október 2. Nézettség: 421

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. október 2. 19:52
Ma tartották Ludason a hagyományos Betyárnapot. Az eseményen a lovak és gazdáik egyebek mellett amatőr és profi fogathajtásban, valamint számos egyéb ügyességi programban is megmérettethették magukat. Éhen sem maradt senki, hiszen a Betyárnapon főzőversenyt is rendeztek.
vasárnap, 2016. október 2. 19:53
Fogathajtás, lovaspóló, ügyességi játékok és kirakodóvásár – ezek a programok vonzották a résztvevőket és a látogatókat a helyi vásártéren megtartott Ludasi Betyárnapok rendezvényre. Szalai Eszter, Hajdújárás: „Azért jövök mindig el, mert lelkileg feltöltődöm. Annyi jó ember van ebben a faluban. Én itt nőttem fel és nagyon sok ismerősöm van. Mindig van valami közös téma, amiről beszélgetni tudunk.”
vasárnap, 2016. október 2. 19:53
Valkovics János, Horgos: „Minden évben ki szoktunk jönni a lovak miatt. Ilyenkor ebédelünk egy jó, bográcsban főtt birkapaprikást, nagyon szeretjük.”
vasárnap, 2016. október 2. 19:53
A rendezvény egyedi élményt nyújt a lovasok számára, hiszen ritkán van alkalmuk különböző ügyességi játékokban összemérni tudásukat. Pátyerkó Adrianna, Mohol: „Mostanában elég ritkaság az ilyesmi, itt mindenki bemutathatja, mit tud. Érdekes, nevetünk egymáson és saját magunkon is.”
vasárnap, 2016. október 2. 19:53
A lovas programok mellet a főzőverseny is igen jelentős pillanata a Ludasi Betyárnap rendezvénynek. Idén 51 főzőcsapat nevezett be a versenyre. Jenei László, Palics: „Készültünk szalonnával, kürtös kaláccsal és marhapörkölttel. Nem tudom, melyik lesz a nyerő, de valamelyik majd befut.”
vasárnap, 2016. október 2. 19:53
A Ludasi Betyárnap egy családias rendezvény, mely a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt felhőtlen szórakozást nyújt – véli Aladics Tibor, a ludasi helyi közösség közgyűlésének elnöke. „Közösség-összetartó ereje van. Ahogy látjátok, az ismerősök ilyenkor találkoznak, és megfeledkezve a mindennapi problémákról, egy kicsit pálinkázgatnak, majd kóstolgatják a bográcsban főtt dolgokat. Megpróbálnak itt egy szép napot eltölteni.”
vasárnap, 2016. október 2. 19:54
Szervezők, résztvevők, lovasok, látogatók és szakácsok – mindannyiuk egybehangzó véleménye szerint Ludas egy újabb sikeres rendezvénynek adhatott otthont.
vasárnap, 2016. október 2. 19:54
HÁLA ISTENEK JÓ IDŐ VOLT A BETYÁRNAPOKRA!
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal