Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A határok megnyitásár remélik a migránsok a kvótareferendum után



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. október 2. Nézettség: 311

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. október 2. 19:46
NA MÉG AZ KÉNE.........
JÓ KERESNEK AZ EMBERCSEMPÉSZEK!!!!!!!!!!!!
vasárnap, 2016. október 2. 19:46
A Szerbiában tartózkodó migránsok közül sokan azt hiszik, hogy az október 2-i kvótareferendum arról szól, hogy megnyitják-e előttük a határokat. Sokan már megpakolt hátizsákokkal várják, hogy útnak induljanak Magyarország felé.
vasárnap, 2016. október 2. 19:46
Észak-Vajdaságban több ezer migráns várakozik arra, hogy bejusson az Európai Unióba. A számuk pedig egyre csak növekszik, mivel többségük azt hiszi, hogy a magyarországi kvótareferendumot követően megnyitják előttük a határt és bejuthatnak az EU-ba. Stábunk ellátogatott a szabadkai befogadóközpontba, hogy erről is kérdezze a migránsokat.
vasárnap, 2016. október 2. 19:47
Az egyik pakisztáni fiatal elmondta, bízik a számukra pozitív hírekben. „A napokban sokan arról beszélnek, hogy Magyarországon szavazás van. Felfogták, hogy a határokat meg kell nyitni. Ezt követően oda fogunk menni.”
vasárnap, 2016. október 2. 19:47
„Azt hallottuk, hogy 2-a után a határokat megnyitják. Azt mondták nekünk, hogy Magyarország megnyitja a határait, és könnyedén el tudunk majd jutni oda, ahová szeretnénk.”
vasárnap, 2016. október 2. 19:47
A bevándorlók azt mondják, hogy ezeket az információkat néhány központba látogató személytől hallották. „Olyan emberek jöttek ide, mint ti. Olyan emberek, mint az itt élők, és ők mondták.”
vasárnap, 2016. október 2. 19:47
Az itt ragadt migránsok közül már többen összepakoltak és arra várnak, hogy akár már vasárnap éjjel vagy hétfő reggel megnyissák előttük a határokat. Vannak olyanok is, akik a befogadóközpontból máris megindultak a határátkelő felé.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal