Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Gulyás Gergely: A több mint 3 millió magyar állampolgár akaratát nem lehet figyelmen kívül hagyni



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. október 3. Nézettség: 224

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. október 3. 19:32
Annak ellenére, hogy a vasárnapi kvótareferendum érvénytelen, a magyar kormány megkapta a felhatalmazást, hisz elsöprő többségben van a NEM-ek száma – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke stábunknak Budapesten. Hozzátette, az is elképzelhető, hogy ez láncreakciót vált ki az európai országokban, és népszavazásokat tartanak. A Fidesz alelnöke szerint pedig a több mint hárommillió magyar állampolgár akaratát nem lehet figyelmen kívül hagyni.
hétfő, 2016. október 3. 19:32
Budapesten, a Bálna rendezvényközpontban tartották meg vasárnap a kormánypártok eredményvárását. Az október 2-ai kvótareferendum eredményei iránt nagy volt a sajtóérdeklődés. Nemcsak a magyarországi, de a nemzetközi sajtó képviselői is nagy számban megjelentek.
hétfő, 2016. október 3. 19:32
Európa, és az egész világ is Budapestre figyelt vasárnap. A népszavazás érvénytelen lett, de a NEM szavazatok többsége miatt a kormány jogi lépéseket tehet. Annak ellenére, hogy a szavazópolgárok kevesebb, mint ötven százaléka járult az urnákhoz, a több mint 3 millió 200 ezer NEM szavazatot nem lehet figyelmen kívül hagyni – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke. „Az Országgyűlés magára nézve, és a kormánypárti frakciók magukra nézve ezt az eredményt kötelezőnek tekintik, és ennek megfelelően azokat a jogalkotási lépéseket a parlamentben meg fogjuk tenni, amelyek kötelezőek lennének abban az esetben, ha a népszavazás érvényes is lett volna.”
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal