Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Egy új egység jött létre



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. október 4. Nézettség: 243

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. október 4. 20:38
A Fidesz-frakció támogatja az alaptörvény módosítást – jelentette be ma sajtótájékoztatón Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. A módosításban megfogalmaznák, hogy Magyarország nem fogad be csoportosan migránsokat. Ez már november elején belekerülhet az alkotmányba.
kedd, 2016. október 4. 20:38
Orbán Viktor már vasárnap este, a kvótanépszavazás lezárása után bejelentette, hogy módosítási javaslatot tesz az alaptörvényre vonatkozóan. Ez volt a fő témája a Fidesz frakció mai tanácskozásának. A tárgyalás után Kósa Lajos frakcióvezető kijelentette, hogy támogatják az alaptörvény módosítását, amiről a parlamentben külön ülésnapon vitáznak majd, valószínűleg október 17-én.
kedd, 2016. október 4. 20:39
Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője:“Azért tartjuk ezt fontosnak, mert az alaptörvény módosítás, ilyen súlyú kérdésben megérdemel egy olyan önálló parlamenti ülésnapot, ahol a szokásos napirendi előtti és napirendi pontok helyett kizárólag az alaptörvényre tudunk koncentrálni. Ebben az esetben az alaptörvényt november nyolcadikán tudja megszavazni a parlament. ebben az esetben november közepén hatályba tud lépni a köztársasági elnök aláírása után.”
kedd, 2016. október 4. 20:39
Orbán Viktor a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, négy cikkely módosítását javasolják, de ezek közül a legfontosabb az alkotmány 14. cikkelyének kiegészítése. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke: “A szabad mozgás és tartózkodás jogával nem rendelkező személyt Magyarországra, csak a magyar hatóságok által egyedileg elbírált kérelmére, az országgyűlés által megalkotott törvény szerinti eljárásban meghozott, törvényes határozat alapján lehet betelepíteni. Tilos a csoportos betelepítés.”
kedd, 2016. október 4. 20:39
A kormány szerdán tart ülést az alkotmánymódosítási javaslatról, amely szövegét véglegesítik. Ezt október 10-én délután fél ötig kell továbbítaniuk, hogy az alaptörvény módosítása november közepéig megvalósuljon.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal