Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 17 Orbán Viktor ismertette az alaptörvény módosítási javaslatát



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. október 17. Nézettség: 188

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. október 17. 20:14
Az október 2-i kvótanépszavazáson létrejött új egység azért olyan széles, sokszínű, erős, mert az emberek érzik, hogy a magyar önállóság ismét veszélyben van – mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn a parlamentben, az általa benyújtott alaptörvény-módosítási javaslatot ismertetve. Expozéjában a kormányfő úgy fogalmazott: az új egység felülírja a pártpolitikai határokat, nem jobb- vagy baloldali, hanem egyszerűen magyar.
hétfő, 2016. október 17. 20:14
„Hozzájárulásunk és beleegyezésünk nélkül senki sem dönthet arról, hogy kikkel és hogyan kívánjunk együtt élni” – hangzott el Orbán Viktor alkotmánymódosításról szóló vitaindító beszédében. A magyar kormányfő javaslatának a lényege, hogy kizárólag az országgyűlés dönthesse el, hogy kik élhetnek az állam területén.
hétfő, 2016. október 17. 20:14
. A miniszterelnök kiemelte: az alaptörvény módosítása arról szól, hogy az európai szabad nemzetek és országok szövetségében hiszünk, nem egy Brüsszelből irányított birodalomban. Orbán Viktor, miniszterelnök, Magyarország: „A magyar önállóság ismét veszélyben van. Veszélyben van, mert újra nemzetközi akcióba léptek azok, akik szerint nincs már szükség a nemzetekre.”
hétfő, 2016. október 17. 20:14
Október másodikán 3,3 millió baloldali, liberális, fideszes, kereszténydemokrata és jobbikos választópolgár állt ki Magyarországért – szögezte le a kormányfő. „Október 2-a után egy új egység jött létre Magyarországért. Ennek az egységnek az a törekvése, hogy megtartsa Magyarországot magyar országnak, hogy megőrizze azt, amit hazánk oly sok verítékkel kiküzdött magának. Ez az új egység felülírja a pártpolitikai határokat. Nem jobb vagy baloldali, hanem egyszerűen magyar.”
hétfő, 2016. október 17. 20:14
Orbán Viktor arra kérte a pártokat, hogy ha rövid időre is, de tegyék félre pártpolitikai szempontjaikat, és Magyarország érdekét tartsák szem ellőtt a kötelező betelepítési kvótáról szóló kérdés kapcsán.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal