Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 03 Megérkezett a Mikulás médiaházunkba



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. december 3. Nézettség: 195

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. december 3. 18:07
A pannonos gyerekek kitörő örömmel fogadták a messzi Lappföldről érkező nagy szakállút. Szavaltak, énekeltek, kirázták a szakállából a havat, a Mikulás pedig mindezért cserébe csomaggal ajándékozta meg a kicsiket.
Hatalmas luficsatával várták a pannonos gyerekek a Mikulást. Nem kellett sokat várniuk, a nagy szakállú gyorsan megérkezett. A messzi Lappföldről nemcsak ajándékot, havat is hozott. A legkisebbek készültek a nagy szakállú érkezésére. Verssel és énekkel kedveskedtek neki. A Mikulás pedig ajándékot adott cserébe a gyerekeknek. Bodócsi Ármin: „Szeretem, amikor kapok ajándékot, de nem szeretem, amikor kapok krumplit vagy virgácsot. Azt az egyet nem szeretem.”
szombat, 2016. december 3. 18:07
Volt, aki alig várta, hogy elkapja a csomagot, máris megkóstolta a csokimikulást. Persze nemcsak a csokinak, a játéknak is nagyon örültek. Hegedűs Levente: „Ilyen rendőr lego helikoptert kaptam. Ennek örülök, össze lehet rakni, lehet vele játszani.”
A kicsik között egy szülinapos is volt. Ő ma nemcsak a Mikulástól kapott ajándékot. Maráci Kinga: „Annyi ajándékot kaptam, hogy nem is fért be a csomagtartóba.”
A Mikulás nagyon kifáradt, de azt mondta, megérte megtenni ezt a hosszú utat. Pannon Mikulás: „A gyerekek arcán visszatükröződő boldogság, és a szemeikben a mosoly mindenért kárpótolt. Még azt is, hogy ilyen sokat kellett jönnöm.”
Miután kiosztotta a csomagokat, a nagy szakállú továbbindult. Hiszen nagyon sok gyerek szeretne még ajándékot kapni.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal