Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016-12-06 Motoron érkezett a Mikulás a hajdújárási Lurkóházba



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. december 6. Nézettség: 224

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. december 6. 22:17
Sok ajándékkal érkezett a motoros Mikulás a hajdújárási Lurkóházba. A gyerekek énekléssel és versekkel köszöntötték a piros ruhás jótevőt.
Immáron hatodik éve visszatérő látogatói a napközinek a mikulás és a krampuszok. A gyerekek már hetek óta készültek a fehér szakállú látogatására.
Virovkić Ivan: „Készültünk versekkel, készültünk mesékkel, metalofonozással. Körülbelül egy hónapja készülünk erre az ünnepségre.”
Sándon Srđan: „Csináltunk ilyen tortát, vagy mi az. És aztán meg csináltunk ilyen pogácsákat, meg vártunk. És vártuk őket. Amikor bejött, akkor zenéltünk.”
Jenei Dávid: „Vártuk nagyon a Mikulást. Azt nem tudtuk, hogy motorosok jönnek, meg az ajándékok is nagyon jók.”
kedd, 2016. december 6. 22:17
A gyerekek többsége az ajándékok közül a csokoládénak örült a legjobban. A motoros Mikulás is édességből hozott a legtöbbet.
Kikity Attila, az Old Bikers Vojvodina Motoros Klub tagja: „Én vagyok a motoros Mikulás. Hat éve, hogy ide járunk a hajdújárási Lurkóházba. Meglátogatjuk az itteni gyerekeket, mert köztudott, hogy a motorosok nem csak motoroznak, hanem szoktak jótékonysági tevékenységgel foglalkozni. Mi valamiképpen felismertük a hajdújárási Lurkóháznak azt a nemes cselekedetét, hogy felkarolják a hányatott sorsú gyerekeket.”
kedd, 2016. december 6. 22:17
Az Old Bikers Vojvodina Motoros Klub tagjai tavasszal is meglátogatják a lurkókat, hogy ők is részesülhessenek minden jóból, ami egy jobb anyagi körülmények között élő gyermeknek természetes.
Ficsor Gyula, az Old Bikers Vojvodina Motoros Klub elnöke: „Mi megpróbálunk egy ilyen humanitárius gyűjtést folytatni a motoros találkozón belül. Tehát ezt mindig április utolsó szombatján rendezzük meg.”
A tavaszi hajdújárási adománygyűjtő rendezvényen általában öt-, hatszáz motoros gyűlik össze. A befolyt összeget mindig a rászoruló gyermekeknek adják, a mikuláscsomagokra is ebből a pénzből jutott.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal