Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016-12-12 - Vajdasági Kulináris Kiállítás Zentán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. december 12. Nézettség: 170

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. december 12. 19:41
Finomabbnál finomabb sütemények, szemet gyönyörködtető torták és ínycsiklandó hidegtálak várták az érdeklődőket vasárnap délután a zentai Városi Sportcsarnokban, ahol a Zentai Gazdanapok keretében ötödik alkalommal rendezték meg a Vajdasági Kulináris Kiállítást.
hétfő, 2016. december 12. 19:41
Roskadozó asztalok várták a látogatókat a Vajdasági Kulináris Kiállításon. Több szakközépiskola diákjai, köztük a törökkanizsai Dositej Obradović Középiskola szakács- és cukrásznövendékei is képviseltették magukat. Pörzsölt László, tanuló, Dositej Obradović Középiskola, Törökkanizsa: „Hidegtálakat és készételeket hoztunk, mint például karácsonyfákat sajtból, kolbászból és uborkából, hoztunk Stefánia-roládot és pástétomokat, hideg salátákat.”
hétfő, 2016. december 12. 19:41
A fiatalok nemcsak hidegtálakkal készültek a rendezvényre, hanem édességekkel is. A kiállításon idén sok különlegesség kapott helyett, köztük egy újonnan indult vállalkozás által készített kézműves sör is. Tóth Norbert, kiállító, sörkészítő: „A kézműves sörben tényleg nincs semmilyen hozzáadott egyéb kémia, ez mind természetes hozzávalókból készül, régebbi receptek, illetve újabbak alapján.”
hétfő, 2016. december 12. 19:42
Az idei kiállítás egyik meghívott vendége Varajtiné Kriszta mestercukrász volt, aki egyebek mellett cukorból készült cipőkkel és táskákkal kápráztatta el a közönséget. Varajtiné Kriszta, tulajdonos, Cake Design Torta Stúdió: „Nagyon keresik ezeket a forma- és designtortákat, viszont árban nem a hagyományos torta árába tartozik.”
hétfő, 2016. december 12. 19:42
A kiállításon közel 270 termék kapta meg a Vajdasági Brand védjegyet. Ments András, igazgató, VaTeBeT: „Azt gondolom, hogy ez egy újabb lépcsőfok ezen a rendszeren. Nagyon nagy az érdeklődés a brand iránt, folytatni fogjuk ezt a dolgot, és azt gondolom, hogy kiváló vajdasági termékeket találtunk ismét a védjegyezés szempontjából.”
hétfő, 2016. december 12. 19:42
Az ötödik alkalommal életre hívott Vajdasági Kulináris Kiállítás a zentai székhelyű Vajdasági Termeltetési Beszerzési és Értékesítési Társaság szervezésében valósult meg.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal