Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Több mint 1100 ajándékkal teli dobozt gyűjtöttek össze a Kosztolányi diákjai



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. december 19. Nézettség: 264

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. december 19. 19:27
Több mint 1100 ajándékkal teli cipős dobozt gyűjtöttek össze a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium tanulói. A Cipősdoboz akciót hét éve kezdték el. Csomagot bárki adhatott a rászoruló gyerekeknek. Az ajándékok kézbesítése már elkezdődött.
hétfő, 2016. december 19. 19:27
A Cipősdoboz akció mára kinőtte magát. Egyre több ember vesz részt benne, és egyre több cipősdobozt sikerül összegyűjteni. Az idén ismét megdőlt a tavalyi év rekordja. Csikós Dávid: „Nagyjából 1150 csomagot sikerült összegyűjtenünk. Október óta tart a gyűjtés. Október elején kaptuk meg az első csomagot. A szabadkai és környező települések általános iskolái segítettek a gyűjtésben.”
hétfő, 2016. december 19. 19:27
Minden évben a harmadikos diákok végzik a gyűjtést, ami már néha versengésbe megy át. Dognar Aleksandar, osztályfőnök: „Ezért jó minden évben másik osztállyal csinálni, mivel az osztályok között kialakul egy kis versengés, minden osztály olyan szeretne lenni, mint az előző volt.”
hétfő, 2016. december 19. 19:27
A diákok és a Baptista Szeretetszolgálat emberei hétfő reggel szorgalmasan pakolták a kisbuszokba és a személyautókba az ajándékcsomagokat. Hétfőn már több településen gazdára találtak a dobozok. Móricz Virág Kinga: „Most Kevire, Utrinára és Hajdújárásra visszük az ajándékokat a gyerekeknek. Pár diák az iskolából műsort is ad, és ennek keretében adjuk át az ajándékokat.”
hétfő, 2016. december 19. 19:28
Az akció újdonsága, hogy az idén Dreára az ajándékokat nem viszik el, hanem a gyerekeket hozzák Szabadkára, ahol egy ünnepi program keretében ajándékozzák meg őket.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal