Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016-12-22 Ünnepelt a Magyar Szó



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. december 23. Nézettség: 309

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. december 23. 20:56
A 2016-os év nehéz és kihívásokkal teli időszak volt a Magyar Szó életében, de felülkerekedve a megpróbáltatásokon, megerősödve és megújulva folytatja a munkát a következő évben is – hangzott el a napilap fennálásának 72. évfordulója alkalmából Újvidéken megrendezett ünnepségen csütörtökön. A rendezvényen megünnepelték a Forum Nyomda megalakulásának és munkásságának 59. évfordulóját is. Kitüntették napilap és a nyomda legjobb munkásait.
Kiváló munkásságáért kitüntetésben részesítették Pápista Lászlót, a Forum Nyomda rotációs vonalának vezetőjét. Az év újságírójának pedig Virág Árpádot választották. „Szeretem azt a kihívást, ami a valóságnak a visszaadását, illetve az ez iránti igényt jelenti, a pontosságot, és azt, hogy határidőre kell mindent elkészíteni.”
péntek, 2016. december 23. 20:56
Az idei életműdíj tulajdonosa Léphaft Pál karikatúrista lett. „Képi világban élünk. Az ingereknek a nagyobb százaléka a recehártyánkat éri, mint amit mi gyakorlatilag később elolvasunk, vagy magunkévá teszünk.”
Az elmúlt évben a Magyar Szó szerkesztőségében komoly átszervezések történtek. Visszahelyezték a deszket a központi újvidéki szerkesztőségbe. Az átszervezéssel a napilap többek között egy fiatal újságírókkal foglalkozó szakmentori időszakot is szeretne megvalósítani. Varjú Márta, főszerkesztő: „Jönnek a végzett, szakértő fiatalok hozzánk, mi pedig igyekszünk eleget tenni az elvárásnak, az olvasói igénynek. Bővítjük, szépítjük a lapot, olyan értelemben, hogy az igényeknek megfeleljen.”
Ökrész Rozália, a Magyar Szó igazgatója az esemény kapcsán elmondta, nagy elégedettségre ad okot az a tény, hogy a napilap immáron egymás után negyedik alkalommal zárja pozitív eredménnyel az évet. A következő, 2017-es évben pedig további fontos fejlesztések várhatók a napilap életében. „Épületünk, a Magyar Szó székháza, 1957-ben épült, tehát jövőre lesz 60 éves. Azóta komolyabb karbantartási munkálatok nem történtek rajta. Magyarország kormányának köszönve jövőre ez beindul.”
2017. január elsejétől a napilap weboldala új kinézettel indul, mobil eszközökre optimalizálódott honlap várja a látogatókat.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal