Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016-12-25 Karácsonyi műsor a temerini cserkészektől



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. december 25. Nézettség: 279

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. december 25. 23:24
Ünnepi karácsonyi műsorral készültek a temerini cserkészek Jézus eljövetelének alkalmából. A gondosan elkészített zenés, szavalós előadást szombaton este mutatták be a Lourdes-i Boldogasszony Emléktemplomban.
Évtizedes hagyományokra épül a cserkészek tevékenykedése a dél-bácskai Temerinben. A legutóbbi, novemberi toborzón 30 új gyereket köszönthettek soraikban.
vasárnap, 2016. december 25. 23:24
Bujdosó Igor, Temerin: „Nekem ez olyan, mintha jobban szabad lennék, és szeretek így játszani is sokat.”
Moiskó Laura, Temerin: „Nagyon tetszik. Sokat játszunk, és az is nagyon feldob.”
A temerini Teleki Attila 9 éve csatlakozott a cserkészekhez. A velük eltöltött időt rendkívül hasznosnak és tanulságosnak tarja. „Nekem a cserkészet felszabadulást és jól kihasznált időt jelent. Szeretek cserkészkedni, táborozni. Hobbi számomra.”
vasárnap, 2016. december 25. 23:24
A gyerekek számos foglalkozáson keresztül készültek a karácsonyi ünnepekre is. A Jézus születését bemutató zenés, szavalós előadást szenteste mutatták be a temerini emléktemplomban. A gyerekeknek versmondásban, éneklésben és szerepjátékokon keresztül is alkalmuk volt megmutatni tudásukat.
vasárnap, 2016. december 25. 23:25
Magyar Szilvia, cserkészparancsnok: „A tartalma az, hogy összetartozunk, és a szeretetet szeretnénk továbbadni. A gyerekek nagyon lelkesen készültek. Sokan voltak, akik le is betegedtek és most is betegen vannak itt megmutatni, hogy betegen is lehet dolgozni. Nincsenek határok, amelyek le tudnak bennünket dönteni, igenis megyünk és csináljuk.”
vasárnap, 2016. december 25. 23:25
A sikeres előadásnak köszönve a temerini cserkészvezetők a jövőben még több hasonló csapatszellemet építő foglalkozást terveznek a gyerekek számára, valamint az elmaradhatatlan nyári táborok programjait is bővíteni szeretnék.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal