Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016-12-18 - Karácsonyi műsor a szabadkai Népkörben



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. december 19. Nézettség: 309

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. december 19. 19:31
Vidám nótaszó töltötte be a Népkör Magyar Művelődési Központ nagytermét. A már hagyományos karácsonyi műsorban a kicsik és nagyok egyaránt részt vettek. Hónapokig készültek erre a különleges alkalomra, hogy dalukkal-táncukkal szebbé tegyék közönségüknek a várakozás időszakát.
Kéri Sándor Botond, Bodorka tánccsoport: „Nagyon sokat gyakoroltunk. Három hónapot. Nagyon kemény munka van benne, de szerintem ez meg fog látszani a műsorunkban.”
hétfő, 2016. december 19. 19:31
A közönség egyik nagy kedvence a Róna táncegyüttes, amely a karácsonyi műsorban egy magyarországi mezőföldi koreográfiát adott elő. A színpadon a tánccsoportból közel harmincan léptek fel.
Csorba Norbert, Róna táncegyüttes: „A mai este az nem csak a táncról fog szólni, hanem a legkedvesebb emberekről, akik körülöttünk vannak és ezt fogjuk a közönség elé vinni. Reméljük, hogy egy kicsi csodát adunk majd az ünnepekre nekik.”
hétfő, 2016. december 19. 19:31
A Népkörben idén sikeres évet zárhatnak. Indult egy új népzenei szakcsoport, valamint minden meglévő szakcsoportjuk is új tagokkal bővült. Szink: Bodrogi Hajnalka, rendezvényszervező, Népkör MMK: „A népzenei és a népművészeti szakosztály mutatkozik ma be. Ez a hagyományos karácsonyi műsor, hiszen minden évben ők készítik el ezt a nagyszabású rendezvényt. Valóban nagyszabású, hiszem több hónapon keresztül készülnek erre a mai estére és ezt a családtagok, szülők, nagyszülők, testvérek mind-mind nagy szeretettel fogadják és várják a gyermekektől.”
hétfő, 2016. december 19. 19:32
A több hónapig tartó kemény munka meghozta gyümölcsét. A közönség hatalmas tapssal fogadta az alkalmi műsort.
hétfő, 2016. december 19. 19:32
Brávóóóóóóóóó............!
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal